ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπλιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε από εξέδρα γηπέδου - «Μόνος του έπεσε»

Κοινοποίηση
Tweet

Πληροφορίες ότι το σχολείο είχε ενημερώσει τους γονείς για τάσεις αυτοκτονίας

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» για την τραγωδία στο Ναύπλιο με θύμα ένα αγόρι 14 ετών, που έπεσε από τις εξέδρες γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με το MEGA, το 14χρονο αγόρι είχε εντοπιστεί από το εκπαιδευτικό περιβάλλον του σχολείου να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του σχολείου είχε ενημερώσει σχετικά την οικογένεια του 14χρονου.

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (22/10).Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 14χρονος βρέθηκε από τον φύλακα του γηπέδου, ο οποίος κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 
 

Στο πλαίσιο των ερευνών, αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην σορό του 14χρονου, ενώ η Αστυνομία έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς βρέθηκε ο ανήλικος στο γήπεδο και υπό ποιες συνθήκες προκλήθηκε η πτώση.

«Μόνος του έπεσε»
«Μόνος του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα ‘σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά’. Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί», είπε ο πατέρας του παιδιού στο MEGA.

 

ΠΗΓΗ enikos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις