ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Σβόλης: Η Δημοτική Αρχή φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την κατασκευαστική ατέλεια στο Γήπεδο Σαραβαλίου

Κοινοποίηση
Tweet

Ως επιβλέπουσα αρχή του έργου αντικατάστασης & τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Σαραβαλίου, η Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε να παραλάβει το έργο έχοντας σαφείς τεχνικές αδυναμίες & απαράδεκτα ελαττώματα

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων, προφανώς, δεν κόπτεται για τα προοριζόμενα για έργα χρήματα του Ελληνικού λαού, αναφέρει σε κείμενο ανακοίνωση του ο Κώστας Σβόλης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πάτρα Ενωμένη.

Ως επιβλέπουσα αρχή του έργου αντικατάστασης και τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Σαραβαλίου, η Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε να παραλάβει το έργο έχοντας σαφείς τεχνικές αδυναμίες και απαράδεκτα ελαττώματα, υπογραμμίζει ο κ. Σβόλης & συνεχίζει αναφέροντας τα εξής:

Δεν είναι δυνατόν να παραλαμβάνει το έργο όταν υπάρχουν εμφανείς καθιζήσεις  στην τελική επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των αθλούμενων.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται  αποδεκτοί  ισχυρισμοί ότι δήθεν το έργο αφορούσε μόνο την αλλαγή του χλοοτάπητα και όχι την επιδιόρθωση εδαφικών ανωμαλιών. Στις συμβατικές υποχρεώσεις του εργολάβου ήταν και ο καθαρισμός και η ισοπέδωση της επιφάνειας και η αποφυγή καθιζήσεων.

Η Δημοτική Αρχή είχε την ευχέρεια-υποχρέωση  να μην παραλάβει το έργο και να υποχρεώσει τον εργολάβο να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες. Δεν το έπραξε και φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για την κατασκευαστική ατέλεια αλλά κυρίως για το απευκταίο ενδεχόμενο τραυματισμού αθλητή.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής το «εργοτάξιο καλά κρατεί». Όχι μόνο τα έργα καθυστερούν αλλά και υστερούν σε ποιότητα και ασφάλεια. Αφήστε τις υποκριτικές κορώνες για τα, κατά εσάς, αστικά κόμματα και ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Εκτός αν το ποσό των 350.000 περίπου ευρώ σας φαίνεται αμελητέο, αναφέρει τέλος ο κ. Σβόλης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις