ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Ασφάλεια η 24χρονη για συμπληρωματική κατάθεση – «Όταν καλέσαμε το ΕΚΑΒ το μωρό ήταν ζωντανό»

Κοινοποίηση
Tweet

Ραγδαίες οι εξελίξεις

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με τους μυστηριώδεις θανάτους των τεσσάρων βρεφών σε Αχαΐα και Αμαλιάδα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη, το μεσημέρι της Τετάρτης (23/10), εμφανίστηκε αυτοβούλως με την δικηγόρο της, Βούλα Δημητριάδου, το τμήμα Ασφαλείας της Αμαλιάδας, ζητώντας να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον θάνατο του βρέφους της φίλης της, με την οποία συγκατοικούσαν, και άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου 2024. Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως κατέθεσε πως ισχύουν τα όσα είχε πει στην αρχική της κατάθεση. «Θέλω επιπλέον να τονίσω ότι, όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καλέσαμε, το μωρό ήταν ζωντανό. Πώς γίνεται να του έκανα κάτι εγώ και να πέθανε; Αφού ήταν ζωντανό» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σημειώνεται πως, ότι όταν οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν στην μητέρα του βρέφους (σ.σ. φίλη της 24χρονης), τον θάνατο του παιδιού της, εκείνη τότε ξέσπασε κατά της 24χρονης, λέγοντάς της: «Εσύ φταις, εσύ έμεινες μαζί του λίγη ώρα. Τι έγινε με το μωρό;». Το συγκεκριμένο περιστατικό, έπεσε στην αντίληψη του προσωπικού, που με την σειρά του το ανέφερε στην αστυνομία.

 Όταν κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, οι αστυνομικοί την ρώτησαν εάν υποψιάζεται την φίλη της (σ.σ. την 24χρονη) για τον θάνατο του παιδιού της, με εκείνη να απαντά αρνητικά. «Σε καμία περίπτωση δεν την υποψιάζομαι» επεσήμανε.

enikos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις