ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στα ύψη το θερμόμετρο στη ΝΔ: Κόντρα Σαμαρά-Μητσοτάκη - «Να ασχοληθούμε με τα σοβαρά»

Κοινοποίηση
Tweet

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς μετά την μομφή του πρωθυπουργού

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη μομφή του πρωθυπουργού προς τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τους "χαριεντισμούς με τον καταδικασμένο 13-0 Νίκο Παππά".

Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά όχι για το γεγονός ότι «έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση» αλλά «εξαιτίας των εθνικών θεμάτων».

Και συμπληρώνει ο κ. Σαμαράς με το κάλεσμα «να ασχοληθούμε με τα σοβαρά στα σύνορά μας χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια "σύμφωνα φιλίας" και υποκλίσεις».

Η απάντηση Σαμαρά

Είναι προφανές ότι ο Κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στον κ. Σαμαρά όχι επειδή χαιρέτησε τον αρχηγό της κοινοβουλευτική ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έτυχε να καθίσει δίπλα του σε δημόσια εκδήλωση… Άλλωστε η δήλωσή του κ. Σαμαρά για τη σκευωρία Novartis, ότι θα πάει όλους τους υπεύθυνους «μέχρι τέλος», ισχύει στο ακέραιο.

Ο πραγματικός λόγος βρίσκεται στα «ήρεμα νερά» με την Τουρκία που διαταράσσονται καθημερινά πλέον, μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις. Όπως αυτή μόλις τώρα, με τη νέα Navtex της Τουρκίας, που μας ανακοίνωσε ότι όχι μόνον η Κάσος αλλά ούτε η Λέσβος ούτε και η Χίος έχουν υφαλοκρηπίδα!

Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα σοβαρά, στα σύνορά μας. Χωρίς άλλους επικίνδυνους πραγματικά χαριεντισμούς, βραχύβια «σύμφωνα φιλίας» και «υποκλίσεις».

ethnos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις