ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Startup Week Patras 2024: 25 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών με θεματική «Research & Startups

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε αναλυτικά

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών συμμετέχει στην Startup Greece Week 2024, μια πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Startup Greece, που αναδεικνύει την καινοτομία, τις startups και την επιχειρηματικότητα σε όλη την Ελλάδα.

Ο κύριος διοργανωτής της Startup Week Patras είναι το POS4work Innovation Hub, το οποίο φέρνει αυτό το σημαντικό γεγονός για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Η Startup Week Patras  πραγματοποιείται ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2024 και περιλαμβάνει μια σειρά από δυναμικά workshops,  εμπνευσμένες παρουσιάσεις και networking  events. Η εκδήλωση ενισχύεται με τη συνεργασία σημαντικών community partners, όπως οι EESTEC, IEEE, ACM, BEST, το RouteLab και το Ionian TV, εξασφαλίζοντας την υποστήριξη ενεργών φοιτητικών και τεχνολογικών κοινοτήτων που ενισχύουν τη σύνδεση της καινοτομίας με το ταλέντο της νέας γενιάς.

Συγκεκριμένα, το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την αυριανή ημέρα (25/10/2024) και ώρα 12:00-14:00 του Startup Week Patras 2024 όπου θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, panel discussion και networking με εκπροσώπους από τη Metavallon VC, την spin-off AviSense.AI, καθώς και τον Angel Investor της Drops Smart Hubs, οι οποίοι θα μοιραστούν την εμπειρία τους γύρω από τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξη των startups.

 Επιπλέον, το Κέντρο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ – Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΚΠΑ θα παρουσιάσει τις καλύτερες πρακτικές για το IP management, προσφέροντας στους συμμετέχοντες σημαντικές γνώσεις για τη διαχείριση της πνευματικής ιδιοκτησίας και την εμπορευματοποίηση της έρευνας.

 Οι κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

καθ. Βασίλης Λουκόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών
κ. Γιώργος Καραντώνης, Eταίρος της Metavallon VC
κ. Γιάννης Δημητρακόπουλος, Διευθυντής του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του Κέντρου ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ
κ. Κωνσταντίνος Μουστάκας, Καθ. στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Παν/μίου Πατρών
κ. Φραγκίσκος Θεοφύλακτος, Διευθύνων Σύμβουλος του Elevate Greece

 Για εγγραφές: https://lu.ma/ gv24isoa
Περισσότερες πληροφορίες: https://swpatras. gr/

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις