ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμο το retail park στην πρώην Αβέξ- Μπήκαν και οι ταμπέλες - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια

Στις 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια στο retail park της Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα (πρώην ΑΒΕΞ).

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία το κτήρίο είναι έτοιμο και ήδη έχεου τοποθετηθεί και οι ταμπέλες των καταστημάτων που θα λειτουργούν στο κέντο.

Πρόκειται για το κατάστημα της σουηδικής αλυσίδας επίπλων και οικιακού εξοπλισμού ΙΚΕΑ, το οποίο καταλαμβάνει χωροταξικά και το μεγαλύτερο μέρος του νέου εμπορικού πάρκου της Πάτρας.

Να θυμίσουμε, ότι στο retail park που εκτείνεται σε οικόπεδο 21.500 τ.μ. και διαθέτει εμπορικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 15.200τ.μ και αποθηκευτικούς χώρους συνολικής επιφάνειας 2.600τ.μ., θα λειτουργήσουν εκτός των άλλων κατάστημα Κωτσόβολος, καταστήματα των πολωνικών αλυσίδων Pepco και Sinsay που επεκτείνονται ταχύτατα στην ελληνική αγορά, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά η Kiabi, το «βαρύ πυροβολικό» της γαλλικής μόδας χαμηλού κόστους, που έχει μισθώσει κατάστημα 1.300 τ.μ.

Από τον κλάδο της εστίασης στο νέο εμπορικό πάρκο παρουσία θα έχει η KFC, η οποία θα αναπτύξει επίσης νέο concept στην Πάτρα. Επίσης, κατάστημα θα διαθέτει η αλυσίδα παιχνιδιών Μουστάκας, καθώς και η Adidas (outlet).

Το συγκρότημα χωρίζεται σε δύο ισόγεια κτίρια καταστημάτων με ενοποιημένα υπόγεια και ένα τρίτο μικρότερο όγκο ανάμεσά τους.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις