ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Η πρόγνωση για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επισημαίνει το σημαντικό έλλειμα των βροχοπτώσεων λίγο πριν μπούμε στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου

Με ανομβρία αλλά ηλιοφάνεια αφήνουμε πίσω τον Οκτώβρη και υποδεχόμαστε τον νέο μήνα, σύμφωνα με την καιρική πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια.

Ο γνωστός μετεωρολόγος μιλώντας για τον καιρό των επόμενων ημερών αλλά και του τριημέρου της 28ης, αναφέρεται αρχικά στο ζήτημα της ανομβρίας που επικρατεί, καθώς όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά «σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων».

Στη συνέχεια αναφέρει πως η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για αξιόλογες βροχές ούτε τις επόμενες ημέρες. Για το καιρικό σκηνικό της 28ης, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σημειώνει πως θα επικρατήσει ηλιοφάνεια ενώ ο υδράργυρος θα αγγίξει μέχρι και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

«Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων. Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου 40% λιγότερο νερό για την Αττική , 90% για τις Κυκλάδες , 75% για την Κρήτη ,80% για τη Θεσσαλονίκη σε σχέση με κλιματικά δεδομένα. Επιπλέον η πρόγνωση για αξιόλογες βροχές τις επόμενες ημέρες είναι απογοητευτικές», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος.

 «Ας ελπίσουμε αυτό που αρχίζει να διαφαίνεται για αλλαγή του καιρού και κάποιες βροχές από τις 5/11 και μετά να διατηρηθεί. Για τον καιρό του τριημέρου και της παρέλασης ισχύει αυτό που έχουμε πει εδώ και ημέρες. Αρκετή ηλιοφάνεια, βοριαδάκι μέχρι 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασιακό ταβάνι τους 24-25 βαθμούς!», καταλήγει.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις