SPOTLIGHT

/

Ρομπ Λόου: Το φλερτ με την Ντέμι Μουρ τη δεκαετία του '80

Κοινοποίηση
Tweet

Οι δύο ηθοποιοί είχαν παίξει στην ταινία St. Elmo's Fire

Ο Ρομπ Λόου παραδέχτηκε ότι έβγαινε «για λίγο» με την Ντέμι Μουρ κατά τη διάρκεια της περιόδου που ήταν μέλος του «Brat Pack» τη δεκαετία του 1980.

Το «Brat Pack» είναι ένα παρατσούκλι που δόθηκε σε μια ομάδα νεαρών ηθοποιών που εμφανίζονταν συχνά μαζί σε εφηβικές ταινίες τη δεκαετία του 1980. Τα μέλη περιλάμβαναν την Ντέμι Μουρ, τον Εμίλιο Εστεβέζ, τον Ρομπ Λόου και τον Τζαντ Νέλσον, μεταξύ άλλων.

«Μήπως ήσουν ερωτευμένος μαζί της; Βγήκατε ποτέ ραντεβού; Βγαίνατε όλοι μαζί; Ήταν σαν, ήταν ένα μεγάλο ξεφάντωμα;» ρώτησε η παρουσιάστρια Κέλι Ρίπα τον Λόου στην εμφάνισή του στο podcast της «Let's Talk Off Camera».

«Θέλω να πω, η Ντέμι και εγώ για λίγο είχαμε για λίγο κάτι», είπε ο 60χρονος ηθοποιός, αφού αστειεύτηκε ότι γινόταν ένα «μεγάλο σεξουαλικό όργιο» μεταξύ των ηθοποιών της ταινίας «St. Elmo's Fire» του 1985. Την επόμενη χρονιά, οι δύο ηθοποιοί έπαιξαν σε ακόμη μια ταινία μαζί, το «About Last Night», όπου υποδύονταν μάλιστα το ζευγάρι.

Ο Λόου θυμήθηκε στη συνέχεια τον αρραβώνα της Μουρ με τον Εστεβέζ, πριν παντρευτεί τον Μπρους Γουίλις το 1987.

«Και τότε ο Εμίλιο και η Ντέμι νομίζω ότι αρραβωνιάστηκαν και μετά ήμασταν όλοι στο γάμο της με τον Μπρους», είπε ο Λόου πριν προσθέσει ότι ήταν ο «μεγαλύτερος γάμος που είχα πάει ποτέ μέχρι τότε».

Όταν ο Λόου αναλογίστηκε περαιτέρω τη συνεργασία του με το καστ της ταινίας εκείνη την εποχή, σημείωσε ότι το να υπάρξουν ρομαντικές σχέσεις μεταξύ τους ήταν αναμενόμενο.

«Κοιτάξτε, κάθε φορά που βάζεις μαζί νέους 20άρηδες και γυναίκες, οι σχέσεις είναι αναπόφευκτες», εξήγησε ο Λόου. «Δεν νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει».

Ο Λόου είναι παντρεμένος με τη Σέριλ Μπέρκοφ από το 1991. Ενώ, η Μουρ και ο Γουίλις χώρισαν το 2000.

Σε άλλο σημείο του podcast, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτός και ο Μουρ συνεχίζουν να διατηρούν επαφή μέσω ομαδικής συνομιλίας, καθώς εργάζονται πάνω σε ένα πιθανό σίκουελ του «St. Elmo's Fire».

«Προχωράει», είπε. «Πηγαίνει λίγο πιο αργά απ' ό,τι θα ήθελα, αλλά αυτό είναι καλό γιατί προσπαθούμε να βρούμε τον κατάλληλο σεναριογράφο και τη σωστή ιστορία».

Ο Λόου μοιράστηκε επίσης ότι «όλοι οι ηθοποιοί, όλοι είναι στο πλευρό μας. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight