MORE SPORTS

/

Έξι μετάλλια ο "Α.Σ. Στράτων Αιγίου" στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Λουτράκι Κορινθίας πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 11-13 Οκτωβρίου το Πανελλήνιο Κύπελλο Kick Boxing με τον Α.Σ. Στράτων Αιγίου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο για μία ακόμη φορά σε μεγάλη διοργάνωση

Πραγματοποιήθηκε με 1.000 περίπου αθλητές και αθλήτριες στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου.

Ο αιγιώτικος σύλλογος συμμετείχε με οκτώ αθλητές/τριες και κατέκτησε συνολικά έξι μετάλλια! Η Ασημίνα Μαυρούλια και η Ραφαέλα Κότσι χρυσό, ο Χρήστος Μαργαρώνης ασημένιο και οι Χρήστος Μπουργαζας, Δημήτρης Καραπατής και Ανδρέας Αγγελόπουλος χάλκινο μετάλλιο.

Συμμετείχαν 148 σύλλογοι με 971 αθλητές σε 1333 διαφορετικές κατηγορίες και στις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων για το στυλ του Low Kick και Ανδρών – Γυναικών, Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων για τα στυλ του K1 και του Full Contact στο ρινγκ.

Για το τατάμι και στα 3 στυλ (Point Fighting, Kick Light και Light Contact) συμμετείχαν αθλητές από τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Πανπαίδων – Πανκορασίδων και 6-10 ετών.

Ο αθλητής του συλλόγου Χρήστος Μαργαρώνης, μέλος της Εθνικής Ομάδας, θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον προσεχή Νοέμβριο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports