ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημοτική Αρχή Πάτρας: «Ο κατήφορος των δυσφημιστών συνεχίζεται»

Κοινοποίηση
Tweet

Σχόλιο της Δημοτικής Αρχής

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας αναφέρει: "Στην πόλη μας, έχουμε φτάσει πια στο σημείο, αυτοί που θέλουν να χτυπηθεί η Δημοτική Αρχή, να μην αρκούνται πια στη ρηχή κριτική, αλλά να «εύχονται» να προκληθεί βλάβη και ζημιά στο Δήμο!

Τελευταίο «κρούσμα» είχαμε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στις 22 Οκτωβρίου 2024, όπου το «Σπιράλ» μέσω του επικεφαλής του, δεν ψήφισε υπέρ, στο να κατατεθεί ένδικο μέσο (αίτηση αναστολής) κατά προστίμου προς το Δήμο από το Υπουργείο Οικονομικών / Κτηματική Υπηρεσία!

Το πρόστιμο ήταν προφανώς αναιτιολόγητο και μη σύννομο, γι’ αυτό και η Νομική Υπηρεσία του Δήμου με γνωμοδότηση της, εισηγήθηκε στη Δημοτική Επιτροπή με τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομικών, την αντίκρουσή του δικαστικά κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

Αντί λοιπόν, να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου, το «Σπιράλ» επέλεξε να αφήσει το κράτος να αλωνίζει στα οικονομικά του και κατά συνέπεια στις τσέπες του πατραϊκού λαού, παρόλο που γνωρίζει ότι οι συνέπειες φτάνουν μέχρι κατάσχεση από λογαριασμό του Δήμου και δέσμευση του ΑΦΜ του!

Ο Πατραϊκός λαός καλείται άλλη μια φορά να βγάλει συμπεράσματα, για αυτούς που από όψιμοι υπερασπιστές, μετατρέπονται σε «εχθρούς» του την κρίσιμη στιγμή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις