ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Oι αναρτήσεις της Ειρήνης για τους θανάτους των δύο μωρών της - «Κάποια στιγμή θα είμαστε κοντά σου»

Κοινοποίηση
Tweet

«Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω σήμερα έτσι το πρόσωπο σου», γράφει σε ανάρτηση για το θάνατο του πρώτου της παιδιού

Φωτογραφίες και βίντεο με τα μωρά της ανέβαζε σε Instagram και Tik Tok η Ειρήνη Μουρτζούκου, τόσο όσο βρίσκονταν εν ζωή όσο και όταν πέθαναν.

Συγκεκριμένα, το παιδί της 24χρονης μητέρας, γεννήθηκε την 1η Ιουνίου του 2022 και πέθανε μόλις 19 ημέρες αργότερα, και το αποχαιρέτησε στο Instagram με μια ανάρτηση, η οποία περιλαμβάνει μια φωτογραφία του παιδιού στην οποία γράφει τα εξής:

«Δεν περίμενα ότι θα αντικρίσω σήμερα έτσι το πρόσωπο σου. Δεν το περίμενα ότι θα σε έβλεπα εκεί μέσα να μου φεύγεις. Εγώ αλλιώς περίμενα, να σε ντύσω και σ’έντυσα νυφούλα. Ήσουν το πιο όμορφο παιδάκι στον κόσμο. Θα μου μείνει όμως αυτό το χαμόγελο που είχε και το άγγιγμα σου που είχα κάθε ώρα. Σε ήθελε όμως ο Θεός πολύ νωρίς κοντά του».


Σε παρόμοια ανάρτηση προχώρησε την ίδια ημέρα και στο Tik Tok, στην οποία έλεγε τα εξής:

«Αγγελούδι μου! Εκεί ήμασταν κοντά σου, ματάκια μου όμορφα. Ήρθαμε να σε δούμε νυφούλα. Ένα πράγμα πανέμορφο που ποτέ δεν θα βγάλω από μέσα μου παιδάκι μου. Γιατί μας έφυγες; Γιατί καρδούλα μου να μην είσαι στην αγκαλιά μας τώρα, να παίζουμε όπως κάναμε παπάκι μου; Αχ Θεέ μου! Μόνο αυτό το γιατί θα μου μείνει. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κάποια στιγμή θα είμαστε κοντά σου».


Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν οι αναρτήσεις της και μετά το θάνατο του δεύτερου μωρού της, το οποίο γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023 και πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 17 Οκτωβρίου. Η 24χρονη μοιραζόταν βίντεο με αναρτήσεις.

Αρνούμαι ότι είχα σχέση με την Ειρήνη, λέει η φίλη της 24χρονης

Εν τω μεταξύ, η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 στην Αμαλιάδα μίλησε σήμερα διαψεύδοντας όσα δήλωσε χθες η Ειρήνη για την σχέση τους.


Η μητέρα του μωρού που έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο του 2021 και η οποία έχει ισχυριστεί ότι το άφησε στην Ειρήνη για να το προσέχει, έχει προσλάβει δικηγόρο προκειμένου να κινηθεί νομικά ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το θάνατο του παιδιού της. Η Κατερίνα μίλησε σήμερα στον ALPHA θέλοντας να απαντήσει στις χθεσινές δηλώσεις της Ειρήνης.

η οποία μιλώντας στο OPEN ανέφερε ότι είχε «σχέση με την Κατερίνα» η οποία δεν διήρκησε πολύ.

Η Κατερίνα, δηλώνει σήμερα σχετικά με αυτό πως «δεν έχω να πω κάτι. Το αρνούμαι και δεν έχω να σχολιάσω τίποτα άλλο. Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό». Και συνέχισε σχετικά με το πώς της μπήκαν οι υποψίες για την Ειρήνη: «Με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε γιατί τα λέω όλα αυτά. Της είπα ότι έχω δουλειά και να κλείσει το τηλέφωνο. Της είχα πει εξ αρχής ότι θα το ψάξω. Ούτε την κατηγόρησα, ούτε της έριξα ευθύνες. Ακουγα συνέχεια ότι φταίνε οι γιατροί, άκουσα μετά και για το τέταρτο παιδάκι και μου μπήκαν υποψίες για να το ψάξω. Το μόνο που έχω να πω για την Ειρήνη είναι ότι ήμασταν φίλες και κουμπάρες», προσθέτοντας αργότερα: Δεν υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος που σταματήσαμε να έχουμε επαφές, απλά χαθήκαμε.

Σε ερώτηση για την αντίδραση της Ειρήνης: «Ποτέ δεν είπα κάτι συγκεκριμένο για την Ειρήνη, ούτε πρόκειται να πω γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν την κατηγόρησα. Είπα από την αρχή ότι μπορεί να φταίνε και οι γιατροί. Αν φταίνε εκείνοι θα κινηθώ εναντίον τους».

Για την απώλεια των παιδιών της 24χρονης,  είπε: «Όταν έχασε τα παιδιά της, δεν ήμουν παρών. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το θέμα, ούτε να πάρω θέση. Εγώ κοιτάω τη δική μου υπόθεση. Θα ψάξω τα πάντα για την 15 μηνών κόρη μου που έφυγε από τη ζωή».

Στην χθεσινή της συνέντευξη η Ειρήνη  αναφέρθηκε  λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πέρυσι, η Κατερίνα, η κουμπάρα μου, με υποστήριζε. Φέτος τι έχει πάθει; Τώρα θυμήθηκε ότι έχασε παιδί. Γιατί βγαίνει στα κανάλια τώρα και με κατηγορεί; Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν μια χαρά, μαζί μιλούσαμε. Πού φαίνεται ότι εγώ έκανα κακό στο δικό της παιδί; Όταν βγαίνεις και μιλάς, πρέπει να έχεις και αποδείξεις. Δεν ξέρω αν με ζηλεύει» και πρόσθεσε φανερώς εκνευρισμένη: «Στις 17 Οκτωβρίου είχα τον χρόνο της κόρης μου και μιλούσαμε. Γιατί δεν απαντά τώρα; Έπρεπε να παρατήσω το παιδί της, να μην ασχοληθώ καν».