ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

σπιράλ: «Παραθέτουμε τα γεγονότα, ας βγάλει ο Πατραϊκός λαός τα συμπεράσματα του»

Κοινοποίηση
Tweet

Το σπιράλ για την συκοφαντική, όπως αναφέρει, επίθεση της δημοτικής αρχής στον Πέτρο Ψωμά

Σε ανακοίνωσή του- απάντηση σε σχόλιο της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, το σπιράλ αναφέρει:

 

Παραθέτουμε τα παρακάτω γεγονότα για τους συμπολίτες μας:

-         Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024 εστάλη πρόσκληση για την Δημοτική Επιτροπή της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024 (η συγκεκριμένη Επιτροπή συνεδριάζει ΚΑΘΕ Τρίτη πρωί).

-         Το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2024 εστάλη στα μέλη το θέμα «Άσκηση Αίτησης Αναστολής» εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και της Κτηματικής Υπηρεσίας με την πρόταση να συζητηθεί ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ.

-         Κατά τη συζήτηση του θέματος ο Πέτρος Ψωμάς, επικεφαλής του σπιράλ και τακτικό μέρος της Επιτροπής, ζήτησε να εξηγηθεί γιατί το θέμα εισήχθη ως κατεπείγον;

-          Ο δικηγόρος του Δήμου Πατρέων απάντησε επί λέξη: «για να κερδίσουμε χρόνο, όχι για κάποιον άλλο λόγο».

-         Παρενέβη και ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας ο οποίος πρότεινε «να καταθέσουμε άμεσα αυτό το ένδικο μέσο».

-         Ακολούθησε ψηφοφορία, κατά την οποία ο Πέτρος Ψωμάς ψήφισε ΛΕΥΚΟ, ψήφος που ούτε μπλοκάρει τη διαδικασία, ούτε καν αλλοιώνει την ΟΜΟΦΩΝΙΑ της απόφασης.

-         Ο επικεφαλής του σπιράλ αιτιολόγησε στην Επιτροπή την ψήφο του: «Το ότι το θέμα ήρθε ως κατεπείγον, δεν μας έδωσε το χρόνο να το μελετήσουμε. Θα μπορούσε να έρθει ως τακτικό θέμα την επόμενη εβδομάδα».

-         Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024, στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου το σπιράλ κατέθεσε τρεις ερωτήσεις προς τη δημοτική αρχή. Πιέστηκαν οι Αντιδήμαρχοι από τα ερωτήματα, δυσκολεύτηκαν να απαντήσουν, ο Πρόεδρος Χρήστος Κορδάς επιχείρησε πολλές φορές να «φιμώσει» τον Πέτρο Ψωμά, κλείνοντάς του το μικρόφωνο, το σπιράλ στοχοποιήθηκε για άλλη μια φορά.

-         Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024 δόθηκε περαιτέρω δημοσιότητα, δια του τοπικού τύπου και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, στις ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του Αντιδήμαρχου Πλέσσα στα ερωτήματα σχετικά με τα αδέσποτα και ΚΥΡΙΩΣ τις ανεξόφλητες οφειλές προς των Δήμο Πατρέων (αποδέχτηκαν πως 170.000 οφειλέτες χρωστούν στον Δήμο 72 εκατομμύρια ευρώ!).

-         Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 η δημοτική αρχή Πελετίδη αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση για το «λευκό Ψωμά» στην Επιτροπή της Τρίτης! Ιδού πως επιτέθηκε στον επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης, που κάνει έλεγχο ως οφείλει (απομονώνουμε τρεις αντιπροσωπευτικές φράσεις):

o   «εύχεται να προκληθεί βλάβη και ζημιά στο δήμο»,

o   «αφήνει το κράτος να αλωνίζει στα οικονομικά του δήμου και στις τσέπες του λαού»

o   «μετατρέπεται σε εχθρός του Πατραϊκού λαού»

Μήπως τελικά όταν κάποιοι πιέζονται, αντί να αμύνονται επιτίθενται, χάνουν την ψυχραιμία τους, παραλογίζονται, αυτό-γελοιοποιούνται και γίνονται αστείοι, άδικοι και ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;

Αφήνουμε τον Πατραϊκό λαό να βγάλει τα συμπεράσματά του.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις