ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: "Επιχείρηση" τραπεζοκαθίσματα- Έλεγχοι χθες στην Ηφαίστου

Κοινοποίηση
Tweet

"Από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα" ανακοινώνει ο Δήμος

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, για την μη  έκδοση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και υπερβάσεις επί των αδειοδοτηθέντων τ.μ., από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα, ενώ αυτοψίες γίνονται και για υπερβάσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

Οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι έγιναν χθες (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου) στην οδό Ηφαίστου, έχοντας καταστήσει σαφές με το από 10 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου του Δήμου, ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία στους μη έχοντες ακόμη την άδεια για το 2024, αλλά και για τις υπερβάσεις επί κοινοχρήστων χώρων.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με σκοπό την προστασία της εικόνας της πόλης, της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά και πεζών".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις