SPOTLIGHT

/

Κρις Χέμσγουορθ: Σε ρόλο… πρίγκιπα για τη νέα ταινία της Disney

Κοινοποίηση
Tweet

Αυτή η χρονιά για τον Χέμσγουορθ είναι γεμάτη με ρόλους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους

Ο διάσημος ηθοποιός Κρις Χέμσγουορθ  βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει ως «Prince Charming» στη νέα ταινία της Disney.

H νέα παραγωγή βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν θα είναι ζωντανής δράσης ή κινουμένων σχεδίων.

 Ο Βρετανός σκηνοθέτης του «Paddington» και του «Wonka» Πολ Κινγκ  θα βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα σε σενάριο που έγραψε μαζί με τους Σάιμον Φάρναμπι  και Τζον Κρόκερ.

 Ο χαρακτήρας του πρίγκιπα έχει πρωταγωνιστήσει σε κλασικές ταινίες της Disney όπως η «Ωραία Κοιμωμένη» και η «Χιονάτη» ενώ εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως ο έρωτας της Σταχτοπούτας. Ωστόσο σύμφωνα με το Deadline η νέα ταινία δεν θα συνδέεται με την ιστορία της «Σταχτοπούτας».

Αυτή η χρονιά για τον Χέμσγουορθ είναι γεμάτη με ρόλους πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους. Πρόσφατα δάνεισε τη φωνή του στον Optimus Prime στην ταινία της Paramount «Transformers One» ενώ πρωταγωνίστησε στο «Furiosa: A Mad Max Saga» του Τζορτζ Μίλερ.

Η επόμενη παραγωγή που θα συμμετέχει είναι το θρίλερ «Crime 101» των Amazon MGM Studios, με τη Χάλι Μπέρι και τους Μπάρι Κίογκαν και Μαρκ Ράφαλο.

ΠΗΓΗ enikos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight