ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

«Αυτοκτόνησαν» (12-11) τον ΝΟΠ στην Λάρισα, προηγήθηκε 7-3 και 10-8!

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

97ο πρωτάθλημα πόλο Α1 Εθνικής

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι η Λάρισα πέτυχε την πρώτη νίκη της στο 97ο πρωτάθλημα πόλο Α1 Εθνικής αντρών επικρατώντας του ΝΟΠ με 12 – 11, με τους Πατρινούς να κάνουν λόγο για διαιτητικό σφαγείο (Σπανούδης - Κυράνης, καθώς χρεώθηκαν 6 πέναλτι (!) και οι αποβολές ήσαν 8-20 εις βάρος τους!!

Οι Πατρινοί – στο ντέρμπι των ουραγών του πρώτου ομίλου – προηγήθηκαν με 7-3 στο πρώτο ημίχρονο. Διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι και το 24ο λεπτό, όταν στο τέλος της τρίτης περιόδου βρέθηκαν να προηγούνται με 9-7.

Στην τελευταία περίοδο η Λάρισα αντέδρασε και τα παιδιά του Δημήτρη Μπλάνα πήραν την μεγάλη νίκη. Αν και έχαναν με 10-8 κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ σε 11 – 10 και ακόμη και όταν ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ισοφάρισε, μπόρεσαν με πέναλτι του καλύτερου τους παίκτη, του Ιάπωνα Αντάτσι, να επικρατήσουν με 12 – 11.

Τα οκτάλεπτα: 1-3,2-4,4-2,5-2

Τα στοιχεία του ματς

Η μετάδοση του αγωνα

* Ο Βασίλης Κανελλόπουλος είναι ο παίκτης του ΝΟΠ με το καλύτερο σερί συμμετοχών καθώς με τη Λάρισα αγωνίστηκε για 96η συνεχόμενη φορά στα ισάριθμα 96 τελευταία επίσημα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ. Τελευταία «απουσία»: 9-3-2019 ΝΟΠ-Νηρέας Γ. 8-6!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports