SPOTLIGHT

/

Λαζόπουλος: «Μεταμορφώθηκε» σε Κωνσταντοπούλου λίγο πριν την πρεμιέρα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κοινοποίηση
Tweet

Το τελικό αποτέλεσμα που ανέβασε στο Instagram, είναι εντυπωσιακό

Ο Λάκης Λαζόπουλος έγινε… Ζωή Κωνσταντοπούλου με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Το τελικό αποτέλεσμα που ανέβασε στο Instagram, είναι εντυπωσιακό.

Ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» μέσα από τη συχνότητα του Mega και μαζί με τους συνεργάτες του, μας δίνει μια πρώτη γεύση από το επίπεδο που έχουν φτάσει οι μεταμφιέσεις, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Ως Ζωή Κωνσταντοπούλου λοιπόν, ποζάρει στο φακό και ανεβάζει τη σχετική εικόνα στο Instagram.

 «Κι όμως είμαι εγώ μετά από επεξεργασία τεχνητής νοημοσύνης στο πρόσωπό μου! Για το Mega και το πρώτο Αλ Τσαντίρι που έρχεται» έγραψε στην ανάρτησή του.

Σε συνέντευξή του παραδέχθηκε ότι θέλει να διαβάζει την εποχή που ζούμε και θα δούμε αρκετά πράγματα με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

 Η ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου ως Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες και ο λόγος φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 «Συμπαθώ πολύ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρότι όταν μιλάει της πετάω τελείες από μακριά. Δεν θέλει να κλείσει μια πρόταση γιατί “φτιάχνεται” επειδή αυτό που ακούει από τον εαυτό της, της αρέσει πάρα πολύ και βρίσκει έναν τρόπο να το επαναλαμβάνει. Είναι σαν μια γυναίκα στην κουζίνα που αφαιρείται κοιτάζοντας από το παράθυρο και χτυπάει τη μαγιονέζα στο μπλέντερ τόσο πολύ που στο τέλος τής κόβει» είχε πει σε συνέντευξή του, στο Mega, στα μέσα Οκτωβρίου του 2024.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight