ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκλονίζουν τα θύματα της οπαδικής επίθεσης - «Αν δεν φορούσα το κράνος δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη…»

Κοινοποίηση
Tweet

Οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να χτυπούν πρώτα τον πατέρα και στη συνέχεια τον γιο

Ένας πατέρας με τον γιο του δέχτηκαν οπαδική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από κουκουλοφόρους την ώρα που επέστρεφαν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι στο ποδόσφαιρο.

Όπως είπαν μιλώντας στο Star, οι δράστες της επίθεσης ήταν περίπου οκτώ άτομα με κουκούλες που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά τους την ώρα που περίμεναν στο φανάρι με τη μηχανή τους. Οι κουκουλοφόροι τους επιτέθηκαν και άρχισαν να χτυπούν πρώτα τον πατέρα και στη συνέχεια τον γιο.

 «Με τράβηξαν από το κασκόλ και με έριξαν κάτω. Χτυπούσαν με μανία» είπε ο πατέρας, θύμα της επίθεσης, ο οποίος στη συνέχεια περιέγραψε την ανελέητη επίθεση που δέχθηκε ο γιος του. «Να μη ζήσει κανένας πατέρας αυτό που βίωσα εγώ – να βλέπω το παιδί μου κάτω στην άσφαλτο και να τον χτυπάνε με μανία και μίσος», είπε o πατέρας.

 «Με είχαν βάλει κάτω, μου έβγαλαν το μπουφάν και την μπλούζα και με βάραγαν με κλωτσιές στο κεφάλι. Αν δεν φορούσα το κράνος δεν ξέρω ποια θα ήταν η εξέλιξη…» είπε από την πλευρά του ο γιος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις