ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Νίκη και ...γεύμα για τις νεάνιδες του Προμηθέα- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Πήγαν να "αυτοκτονήσουν" οι Νεάνιδες του Προμηθέα

Σε ένα θρίλερ εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στις Νεάνιδες του Προμηθέα και της Ζακύνθου, το Σάββατο το μεσημέρι στο Promitheas Park.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος των Νεανίδων ΕΣΚΑ-Η.

Ο Προμηθέας μπήκε πολύ ζεστά στο παιχνίδι και πολύ νωρίς πήρε διαφορά σε διψήφιο νούμερο, περιορίζοντας τη σκληραγωγημένη ομάδα της Ζακύνθου σε μικρή απόδοση στο σκοράρισμα.

Η καλή άμυνα του Προμηθέα σε συνδυασμό με την έλλειψη ηρεμίας στα κορίτσια της Ζακύνθου έδειχνε πως το ροζ φύλλο του αγώνα θα ερχόταν στα χέρια του προπονητή του Προμηθέα, Γιώργου Ντούβα.

Με την επιστροφή από το ημίχρονο, οι Νεάνιδες της Ζακύνθου μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, πιέζοντας τις πατρινές που είχαν απουσίες στο σκοράρισμα και δυσκολία στα αμυντικά ριμπάουντ. 5' λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης οι Προμηθίνες είχαν απόσταση 11 πόντων από τις Ζακυνθινές. Η επιθετική τους δυστοκία όμως έδωσε την ευκαιρία στις πιο ψύχραιμες παίκτριες της Ζακύνθου να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση στο 40-40 μόλις 1,5 λεπτό πριν την κόρνα της λήξης! Το άγχος και των δύο ομάδων δεν τις έδωσε την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις επιθέσεις τους και εκμεταλλευόμενος τα πέντε φάουλ της Ζακύνθου, ο Προμηθέας πήρε τη νίκη με τη μικρότερη διαφορά (41-40).

Η κόρνα της γραμματείας βρήκε ανακουφισμένους τους, όλο και περισσότερους πια, θεατές στην κερκίδα των νεανίδων και τις δύο ομάδες μαζί στο κέντρο του γηπέδου. Με τη νίκη αυτή ο Προμηθέας έχει πια 4 νίκες και 1 ήττα στη διοργάνωση.

 

ΤΟ ΓΕΥΜΑ

Ένα "οικογενειακό" γεύμα πρόσφερε στα "κορίτσια" του ο Προμηθέας το μεσημέρι του Σαββάτου. Αμέσως μετά από τη νίκη των Νεανίδων απέναντι στην ομάδα της Ζακύνθου, η ομάδα των νεανίδων και των γυναικών μαζεύτηκαν και έφαγαν σαν μια οικογένεια όλες μαζί. Ο μοναδικός άντρας που είχε τη χαρά να βρίσκεται στο γεύμα ήταν ο προπονητής τους Γιώργος Ντούβας που είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει τις δύο ομάδες μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και πριν από το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών με την Ένωση Γλαύκου-Έσπερου.

Τα κορίτσια χαλάρωσαν και γνωρίστηκαν μεταξύ τους δίνοντας τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις σχέσεις τους μεταξύ τους και να γνωριστούν καλύτερα. Δεν έλειψαν τα πειράγματα και η διάθεση απογειώθηκε με πάρτι

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports