ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Συγκλονίζει η τραγωδία με το 2χρονο κοριτσάκι στα Χανιά

Κοινοποίηση
Tweet

Προσπάθησε να καταπιεί μεγάλο κομμάτι τροφής

Σοκαρισμένη είναι η Κρήτη μετά το θάνατο δίχρονου κοριτσιού από πνιγμό με φαγητό κατά διάρκεια οικογενειακού τραπεζιού στα Χανιά.

 Η τραγωδία σημειώθηκε χθές το μεσημέρι, όταν ένα κοριτσάκι δύο ετών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από πνιγμό με φαγητό.

Προσπάθησε να καταπιεί μεγάλο κομμάτι τροφής

Το κοριτσάκι την ώρα που έτρωγε προσπάθησε να καταπιεί ένα μεγάλο κομμάτι τροφής με αποτέλεσμα να κολλήσει στο λαιμό του.

Η μητέρα άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε άμεσα στο σημείο και κατέβαλευπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει το άτυχο κοριτσάκι αλλά τελίκα κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

 Εκεί, οι γιατροί, πιο συγκεκριμένα παιδίατροι, καρδιολόγοι, ΩΡΛ και γιατροί του ΤΕΠ έκαναν τα πάντα που περνούσαν από το χέρι τους για να σώσουν το κοριτσάκι. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη εφικτό, με το κοριτσάκι να αφήνει την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

 Σύμφωνα με το cretalive.gr o διοικητής του νοσοκομείου Χανίων Γιώργος Μπέας, έκανε λόγο για τεράστια προσπάθεια τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών στο Νοσοκομείο να κρατήσουν τη μικρή στη ζωή.

 Πολυμελής ομάδα γιατρών, αποτελούμενη από παιδιάτρους, καρδιολόγους ΩΡΛ και τους γιατρούς του ΤΕΠ κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσει το κοριτσάκι, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις