ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΗΠΑ: Γυναίκα έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει από ασφυξία

Κοινοποίηση
Tweet

Η Sarah Boone, καταδικάστηκε την Παρασκευή (15.10.2024) από δικαστήριο της κομητείας Orange στις ΗΠΑ για το φόνο του φίλου της

Γυναίκα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ έκλεισε μέσα σε βαλίτσα τον σύντροφό της και τον άφησε μέχρι να πεθάνει από ασφυξία.

Η Sarah Boone, καταδικάστηκε την Παρασκευή (15.10.2024) από δικαστήριο της κομητείας Orange στις ΗΠΑ για το φόνο του φίλου της Jorge Torres Jr., τέσσερα χρόνια μετά το θάνατό του από ασφυξία μέσα σε βαλίτσα – η γυναίκα είχε καταθέσει πως επρόκειτο για ατύχημα ενώ έπαιζαν μεθυσμένοι κρυφτό.

 Ο Torres βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στο Winter Park, αφού η Boone είπε ότι τον έβαλε σε μια βαλίτσα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Η γυναίκα είπε ότι το βρήκε αστείο και ότι το ζευγάρι είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Είπε επίσης, ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο και λιποθύμησε και όταν ξύπνησε, συνειδητοποίησε ότι ο Torres ήταν ακόμα μέσα στη βαλίτσα. Όταν την άνοιξε, ο Torres δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Το θεωρήσαμε αστείο και γελάσαμε για το πώς ήταν αρκετά μικρός για να χωρέσει μέσα στη βαλίτσα», κατέθεσε στο δικαστήριο.

«Αστειευόμασταν και γελούσαμε με αυτό», πρόσθεσε.

Η γυναίκα, ανέφερε ενώπιον ενόρκων και δικαστή, πως το βράδυ της της 23ης Φεβρουαρίου 2020, ο σύντροφός της της πρότεινε να παίξουν κρυφτό. Εκείνος μπήκε σε μια μεγάλη βαλίτσα με την Boon να κλείνει το φερμουάρ. Ωστόσο, η ιδια ανέφερε πως ήθελε να του «δώσει ένα μαθημα» για την κακοποιητική του συμπεριφορά.

Μάλιστα, κατέγραψε σε βίντεο το όλο «σκηνικό», στο οποίο ακούγεται να τον ειρωνεύεται ενώ εκείνος καλούσε το όνομά της για βοήθεια.

Η απόφαση καταδίκης της, αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου 2024.

ΠΗΓΗ newsit.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις