ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας- Α. Κουνάβης: Κάλεσμα προς τα μέλη να φροντίσουν να είναι ταμειακώς εντάξει, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανακοίνωση

"Με αφορμή τη λήξη της προθεσμίας (Τρίτη 29.10) για την εξόφληση οφειλών προς το ΓΕΜΗ ή το Επιμελητήριο Αχαϊας,  ο υποψήφιος πρόεδρος, Αντώνης  Κουνάβης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους» απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη του Επιμελητηρίου να φροντίσουν να είναι ταμειακώς εντάξει, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτει: "Στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου 2024, θα διεξαχθούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαϊας. Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θέλουμε ένα νέο Επιμελητήριο, ισχυρό, παρών στις εξελίξεις. Ένα Επιμελητήριο που θα μπορεί να παράγει έργο και να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν, ασκώντας το εκλογικό μας δικαίωμα. Η συμμετοχή μας στις κάλπες είναι ζωτικής σημασίας για την ενδυνάμωση του θεσμού και την προώθηση των συμφερόντων της επιχειρηματικής μας κοινότητας.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, λήγει η προθεσμία για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, ώστε το μέλος να θεωρείται ενήμερο και να έχει δικαίωμα ψήφου.

Η συμμετοχή όλων μας είναι κρίσιμη.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα «Επιμελητήριο Για Όλους»".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις