ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστροφή εκδρομέων 28ης Οκτωβρίου: Αυξημένη η κίνηση στην Πατρών - Κορίνθου

Κοινοποίηση
Tweet

Το πρόβλημα μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να επιδεινωθεί

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι εκδρομείς της 28ης Οκτωβρίου, καθώς με την ολοκλήρωση του τριημέρου, έχει ξεκινήσει η μαζική επιστροφή και ήδη όσοι κινούνται στην Εθνική οδό στο ύψος της Λαμίας, συναντούν αυξημένη κίνηση.

Συγκεκριμένα, στο ύψος των Θερμοπυλών στη Λαμία και λόγω των έργων που γίνονται στην περιοχή και λόγω του τριήμερου, σημειώνονται καθυστερήσεις με τα ΙΧ να κινούνται με μικρές ταχύτητες δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων.

Όσοι οδηγοί κινούνται προς Αθήνα, θα μπορούν να κινούνται από τον παράδρομο και μετά τις Θερμοπύλες να μπαίνουν και πάλι στην Εθνική Οδό.

Παράλληλα, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη σε σημεία της Πατρών - Αθηνών και τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη συμβολή της Πατρών - Κορίνθου με την Τριπόλεως μέχρι και τα διόδια της Κορίνθου.

Το πρόβλημα μέσα στις επόμενες ώρες πρόκειται να επιδεινωθεί, καθώς μέσα στην ημέρα θα επιστρέψουν και οι τελευταίοι που αναζήτησαν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα αστικά κέντρα.

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, σήμερα Δευτέρα θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου από ώρα 16:00 έως 23:00.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις