ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνδημο μνημόσυνο στη μνήμη του εκλιπόντος Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου

Κοινοποίηση
Tweet

Παρουσία πλήθους κόσμου, συνεργατών και φίλων και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, παρουσία πλήθους κόσμου, συνεργατών και φίλων και σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας το ιερό 40ημερο μνημόσυνο που τέλεσε η οικογένεια του εκλιπόντος Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου στη μνήμη της απώλειας του εν ενεργεία δημάρχου της πόλης.

Το μνημόσυνο τελέστηκε υπό του γέροντος τέως Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου. Το παρών τους μεταξύ πολλών αυτοδιοικητικών έδωσαν οι δήμαρχοι Καλαβρύτων -και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων Δυτικής Ελλάδος- Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος.  Παραβρέθηκε και η βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου από τη Νέα Αριστερά.

Λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί, δεν παρέστη ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. Τις συλλυπητήριες ευχές του μετέφερε ο γέροντας πρώην Καλαβρύτων ενώ τους συναδέλφους δημάρχους και πολιτικούς εκπροσώπους δέχθηκε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Τάκης Ανδριόπουλος.      

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις