Με τη συμβολή των Messinia Terroirs και The Wine Connoisseurs της expert Ανδριάνας Φοή
Μια λαχταριστή πρόταση εν όψει Χριστουγέννων για τους ανήσυχους λάτρεις του κρασιού και του φαγητού. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, την προσεχή Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, το Tomo’s Open Kitchen Bar, δημιουργεί έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων creative μεσογειακής κουζίνας, με επιλεγμένους οίνους από παραγωγούς της Μεσσηνίας.
Θα παρουσιαστούν συγκεκριμένα 4 εκλεκτοί οίνοι και ένα απόσταγμα, από 5 Μεσσήνιους παραγωγούς, μέλη του Messinia Terroirs. Μαζί ο κόσμος θα απολαύσει ειδικά πιάτα από τον Chef του Tomo’s.
Tην επιλογή των κρασιών και την εισήγησή τους έχει αναλάβει το The Wine Connoisseurs και η συμπολίτισσα Ανδριάνα Φοή, WSET Diploma Candidate.
Οι πελάτες του εστιατορίου θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστηθούν mια εμπειρία αρωμάτων και γεύσεων, να ανακαλύψουν θησαυρούς της μεσσηνιακής γης, και να γνωρίσουν το όραμα της πολύπλευρης αναγέννησης ενός ιστορικού τόπου με μακρά οινική παράδοση, μέσα από τους πανάρχαιους θρύλους της «αμπελόεσσας» Μεσσηνίας.
Το Messinia Terroirs αποτελεί πρωτοβουλία του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου. Πρόκειται για στρατηγικό πρόγραμμα, με στόχο την προβολή της οινικής παράδοση της Μεσσηνίας. Ταυτόχρονα επιχειρεί να αναδείξει το σύγχρονο δυναμικό της περιοχής και να εμφυσήσει νέα πνοή σε ένα τόπο με βαθιές ρίζες στην αμπελουργία, την ιστορική κληρονομιά και τον πολιτισμό.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε: +30 2610222120
Ελ Φάνινγκ: Sixties «μωράκι» στο Λος Αντζελες, το look που έγινε ταχύτατα είδηση
Διονυσίου Αεροπαγίτου: Νέος φωτισμός από την Ελευθερία Ντεκώ και το Ίδρυμα Ωνάση
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr