Τον χτύπησε και τον έκαψε ζωντανό
Σε ψυχιατρική κλινική βρίσκεται φρουρούμενος ο 35χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 77χρονο, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος σε λυόμενη κατοικία.
Ο άνδρας συνελήφθη και ομολόγησε, ωστόσο λόγω ψυχιατρικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει, αποφασίστηκε η νοσηλεία του. Ο εισαγγελέας μελέτησε τη δικογραφία και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και εμπρησμό από πρόθεση και αναμένεται να του απαγγείλει τις κατηγορίες, ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή, σύμφωνα με το voria.gr.
Το θύμα βρέθηκε απανθρακωμένο τα ξημερώματα της Κυριακής από στελέχη της Πυροσβεστικής που ενημερώθηκαν για φωτιά στη λυόμενη κατοικία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ ο 77χρονος είχε καταγγέλλει πως ο 35χρονος, που έκανε εργασίες σε αγροτεμάχιο του θύματος, είχε κλέψει εργαλεία από αυτόν.
Ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως χτύπησε το θύμα με ένα ξύλο και όταν έπεσε αναίσθητος, έβαλε φωτιά στη λυόμενη κατοικία.
Αχαΐα: Θρήνος στο Τζάιλο για τον 50χρονο Δημήτρη Οικονομόπουλο - Σοκ από τον θάνατο του κτηνοτρόφου
Σαντορίνη:«Κίνδυνος τσουνάμι και ηφαιστειακής έκρηξης από μεγαλύτερο σεισμό»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr