ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξάνδρα Νίκα: Άφαντος παραμένει ο οδηγός που την παρέσυρε

Κοινοποίηση
Tweet

Ήταν πεζή μαζί με το μωρό της επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.

Άφαντος παραμένει ο οδηγός που το απόγευμα της Κυριακής (9/2) παρέσυρε και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, την Αλεξάνδρα Νίκα, τη στιγμή που κινούνταν πεζή μαζί με το μωρό της επί της Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι.

Ο οδηγός της Bentley αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί, το πολυτελές όχημα ήταν μισθωσμένο με leasing, με καλά ενημερωμένες πηγές να εξηγούν ότι από τη στιγμή που δεν έχει υποβληθεί μήνυση για το περιστατικό, η εταιρεία leasing δεν είναι υποχρεωμένη να παράσχει στις Αρχές τα στοιχεία του ανθρώπου που μίσθωσε το όχημα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 18.30 το απόγευμα, στη συμβολή της Πατριάρχου Ιωακείμ με τη Λουκιανού, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός ενός αυτοκινήτου μάρκας Bentley τραυμάτισε τη σύντροφο του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Αργυρού και μετά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ, ενώ το μωρό δεν έπαθε κάτι.

 

πηγή prototema.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις