ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: «Έχω απόψε ραντεβού- κινηματογραφικό ξεφάντωμα», η αποκριάτικη εκδήλωση της "Πολυφωνικής"

Κοινοποίηση
Tweet

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025, στις 8 το βράδυ στο θέατρο Royal – Μία μουσικοχορευτική παράσταση με ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο της δεκαετίας του '60

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της παράστασης: «Η Σάτιρα στο μουσικό θέατρο», με ιδιαίτερη αναφορά στην οπερέτα από την «Πολυφωνική» που παρουσιάστηκε στο θέατρο «Πάνθεον» στο πλαίσιο του 17ου «Μώμου» που διοργάνωσε το Ερασιτεχνικό Σχήμα «Ρεφενέ», η Πολυφωνική θα πραγματοποιήσει μία νέα μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση.

Τίτλος της: «Έχω απόψε ραντεβού- κινηματογραφικό ξεφάντωμα», και θα γίνει την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο ROYAL (παλαιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων.

Πρόκειται περί σπονδυλωτής εκδήλωσης που οργανώνεται στο πλαίσιο των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας, με την συνεργασία και υποστήριξη της ΚΕΔΗΠ- Καρναβάλι Πάτρας, η οποία την έχει συμπεριλάβει στις δράσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2025.

Η παράσταση αποτελεί ένα πολυσύνθετο γεγονός, με ιδιαίτερη αναφορά στην περίοδο της δεκαετίας του '60, στο οποίο θα μετάσχουν, ερμηνευτές- σπουδαστές της Σχολής Μονωδίας του Ωδείου της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», τάξεως της καθηγήτριας Χρύσας Πανταζοπούλου, 11 μελής Ορχήστρα του ΩΔΕΙΟΥ, με την καλλιτεχνική επιμέλεια των καθηγητών, Γιώργου Μπουρδόπουλου (Διευθυντής του Ωδείου) και Γιώργου Παπαγεωργίου, χορευτική ομάδα, ήτοι σύνολο 35 ερμηνευτών και με τη γενική επιμέλεια της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Οργανισμού.

Το μουσικό μέρος θα έχει σαν κατάληξη αποκριάτικο χορό, ενώ ήδη οι προσκλήσεις είναι «Sold out».

Πληροφορίες στη Γραμματεία του Οργανισμού της Πολυφωνικής, Κορίνθου 280- Γούναρη, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα (τηλ. 2610222248 & 2610279679).

www.polyphonikipatras.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture