Εμβόλιμα θα μεταδίδονται μικρά βίντεο από δράσεις του καρναβαλιού όλης της περιόδου
Μετά τα περσινά παρατράγουδα, για την απευθείας μετάδοση του Πατρινού Καρναβαλιού, σε εθνικό δίκτυο, η οποία ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων, φέτος επιστρέφουμε με νέα συνθήκη.
Όπως αναφέρουν στο thebest.gr στελέχη της Δημοτικής Αρχής, η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού του 2025, θα καλυφθεί απευθείας και για μιάμιση ώρα συνεχούς τηλεοπτικής ροής από την ΕΡΤ 2, ενώ εμβόλιμα θα μεταδίδονται μικρά βίντεο από δράσεις του καρναβαλιού όλης της περιόδου. Η μετάδοση, αυτή της μιάμισης ώρας, θα αφορά μόνο το Καρναβάλι της Πάτρας. Στο μεταξύ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε πρόταση από την ΚΕΔΗΠ να μεταδοθεί απευθείας και μέρος της παρέλασης του Καρναβαλιού των Μικρών αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την ΕΡΤ.
Να θυμίσουμε, ότι πέρσι υπήρξαν αντιδράσεις για την περιορισμένη κάλυψη καρναβαλιού της πόλης, καθώς η ΕΡΤ παρουσίασε και άλλες αποκριάτικες εκδηλώσεις, όπως το Καρναβάλι της Ξάνθης, της Κέρκυρας και άλλων περιοχών ανά τη χώρα, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr