ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση Καρυώτη: Ξανά στο εδώλιο υποπλοίαρχος και ναύκληρος μετά από έφεση του δικηγόρου της οικογένειας

Υπόθεση Καρυώτη: Ξανά στο εδώλιο υποπλοί...

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων

Δεκτή έγινε η έφεση που άσκησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καρυώτη και οι δύο από τους τέσσερις που αφέθηκαν ελεύθεροι πρωτοδίκως, δηλαδή ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος θα δικαστούν εκ νέου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή των τεσσάρων κατηγορουμένων. Στον υποπλοίαρχο και τον ναύκληρο είχε αποδοθεί η κατηγορία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

 Στον ναύκληρο αποδίδεται κατηγορία και για άσκηση κατάχρησης εξουσίας και σωματικής βίας απέναντι στον Αντώνη Καρυώτη, καθώς είναι εκείνος που όπως ανέφερε ξεκίνησε την απώθηση του 36χρονου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις