ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός οχήματος που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα

Θεσσαλονίκη: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός οχήμ...

Ο 60χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Μία νεκρή κι ένας σοβαρά τραυματίας ήταν ο απολογισμός σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/3) στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Κολχικού, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 60χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο, δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: Απογευματινές ώρες χθες (21-03-2025), στο 1ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Κολχικού, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 60χρονος άντρας. Αναφέρθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της γυναίκας οδηγού και ο βαρύς τραυματισμός του δεύτερου οδηγού, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 60χρονος άντρας στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης, αφού του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λητής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις