ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στην Έκθεση “FRESKON 2025”

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε ...
Κοινοποίηση
Tweet

Στη Θεσσαλονίκη, από 10 έως 12 Απριλίου 2025 - Στη φετινή FRESKON συμμετείχαν σε 12.500 τ.μ. 275 εκθέτες από 22 χώρες

Για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών “Freskon” στη Θεσσαλονίκη, το χρονικό διάστημα 10 -12 Απριλίου 2025.

Σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ και μαζί με οκτώ (8) δυναμικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα, την Ηλεία, φιλοξενήθηκαν σε κοινό περίπτερο στην μεγαλύτερη συνάντηση με επαγγελματίες και αγοραστές λιανικού εμπορίου του κλάδου από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Ν.Α. Ευρώπη.

Στη φετινή FRESKON συμμετείχαν σε 12.500 τ.μ., 275 εκθέτες από 22 χώρες, στοιχείο που καταδεικνύει τον διεθνοποιημένο χαρακτήρα της. Οι εκθέτες της FRESKON όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, πραγματοποίησαν πάνω από 2.000 ραντεβού με περίπου 136 hosted buyers από 38 χώρες, καθώς επαφές με οργανωμένες αποστολές εμπορικών επισκεπτών.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας. Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Φίλιας, καθώς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Π.Α.Α. Γεώργιος Κοντογιάννης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις