ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάπας Φραγκίσκος: "Με τον θάνατο δεν τελειώνουν όλα, ξεκινά κάτι το καινούργιο", είχε γράψει πρόσφατα

Πάπας Φραγκίσκος: "Με τον θάνατο δε...

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα ένα σύντομο απόσπασμα κειμένου του Φραγκίσκου, το οποίο αποτελει εισαγωγή σε βιβλίο του Ιταλού καρδινάλιου Άντζελο Σκόλα,

Δημοσιοποιήθηκε σήμερα ένα σύντομο απόσπασμα κειμένου του Φραγκίσκου, το οποίο αποτελει εισαγωγή σε βιβλίο του Ιταλού καρδινάλιου Άντζελο Σκόλα, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

"Με τον θάνατο δεν τελειώνουν όλα, ξεκινά κάτι το καινούργιο. Πρόκειται για μια νέα αρχή, διότι με την αιώνια ζωη -την οποία όποιος αγαπά γνωρίζει ήδη στην επίγεια, καθημερινή ύπαρξή μας- αρχίζει κάτι που δεν τελειώνει", είχε γράψει ο Φραγκίσκος.

"Ακριβώς για τον λογο αυτό, αποτελεί μια νέα αρχή. Διότι θα ζήσουμε κάτι που δεν γνωρίσαμε ποτέ στην πλήρη μορφή του: την αιώνια ζωή ", είναι η παρακαταθήκη που αφήνει, με το σύντομο αυτό κείμενό του, "ο πάπας των φτωχών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις