Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μεγαλειώδεις οι πορείες - Συλλαλητήριο και συσκότιση απόψε για το χαράτσι

Πάτρα: Μεγαλειώδεις οι πορείες - Συλλαλη...

Συλλαλητήριο το απόγευμα για το ειδικό τέλος ακινήτων

12.25: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα οι πορείες που διοργάνωσαν στην Πάτρα, το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και το ΠΑΜΕ. Όλα κύλησαν ειρηνικά, εκτός από δυο μικροεπιθέσεις που σημειώθηκαν από άτομα που συμμετείχαν στην ουρά της πορείας του Εργατικού προς δυο τράπεζες.

Το αγωνιστικό ραντεβού, ανανεώται για το απόγευμα όπου ο Δήμος Πατρέων διοργανώνει το συλλαλητήριο κατά του χαρατσιού στα ακίνητα.

11.55: Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα οι πορείες του ΠΑΜΕ και του Εργατικού Κέντρου στους δρόμους της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Γεωργίου, στην οποία ήταν παρών και ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, η οποία ξεκίνησε από τους συμμετέχοντες πριν καν τελειώσουν τις ομιλίες τους οι συνδικαλιστές.

Στην κορυφή της πορείας και αυτή τη φορά δεν υπήρχε πανό του Εργατικού Κέντρου:

11.25 Ξεκίνησαν οι πορείες του ΠΑΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ είχε αφετηρία την πλατεία Γεωργίου, ενώ της ΑΔΕΔΥ το εργατικό κέντρο Πάτρας.

11.15 Σε απεργιακούς ρυθμούς κινείται σήμερα και η Πάτρα. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Γεωργίου και παρόντες είναι μεταξύ άλλων, τόσο ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, όσο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Γιαννακόπουλος, οι οπο΄πιοι στη συνέχεια θα παραστούν και στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, η οποία επίσης έχει ξεκινήσει. Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να ξεκινήσουν και οι δύο πορείες στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

Κινητοποίηση για το χαράτσι

Το απόγευμα η Αχαϊκή πρωτεύουσα θα βρεθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενάντια στο χαράτσι για τα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, που συνεχίζει να αποστέλλεται.Ο Δήμος Πατρέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και άλλοι φορείς διοργανώνουν στις 8 το βράδυ συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου, ενώ θα γίνει συσκότιση στην πόλη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ποιο απεργούν

Στην απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και στα ασφαλιστικά ταμεία. Τη συμμετοχή τους στην απεργία ανακοίνωσαν, επίσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ. Κλειστά θα είναι και τα δικαστήρια, καθώς απεργούν και οι δικηγόροι.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

24ωρη απεργία για την Πέμπτη προκήρυξε και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία η οποία ξεκίνησε στις 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 24.00 σήμερα το βράδυ. Ετσι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις