Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε αναστολή άσκησης των καθηκόντων του ο καρδιολόγος - Ανεβλήθη η δίκη του και αφέθηκε ελεύθερος

Πάτρα: Σε αναστολή άσκησης των καθηκόντω...

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ζήτησε χρήματα αλλά ότι τα έδωσαν μόνοι τους

16.45 Για αύριο αναβλήθηκε η δίκη του γνωστού καρδιολόγου , ο οποίος συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για δωροδοκία και σήμερα παραπέμφθηκε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο πήρε αναβολή και η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί αύριο, ενώ ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας έδωσε εντολή να γίνουν οι προβλεπόμενες ενέργειες. Ο κ Κατσικόπουλος έδωσε άμεσα προφορική εντολή στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Δημήτριο Κοσμόπουλο, να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο Διοικητής του Γ.Ν. Πατρών, λόγω αρμοδιότητας, με απόφασή του έθεσε από σήμερα 6-9-2012 τον ιατρό σε αναστολή άσκησης καθηκόντων του και παράλληλα καλεί αυτόν σε απολογία.

13. 44 Ενώπιον του Αυτόφωρου πλημμελειοδικείου της Πάτρας βρίσκεται αυτή την ώρα ο γιατρός Ν.Κ. που συνελήφθη για δωροδοκία. Νωρίτερα πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί σε λίγη ώρα για την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της δωροδοκίας, μιας και το ποσό που φέρεται να πήρε απο  συγγενή ασθενούς είναι μικρό. Η συνεδρίαση του δικαστηρίου θα ξεκινήσει σε λίγο.

12. 39 Στο δικαστικό μέγαρο της Πάτρας βρίσκεται αυτή την ώρα ο γνωστός γιατρός που συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για χρηματισμό. Σε λίγα λεπτά αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα.

7.20 Στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω θα οδηγηθεί σήμερα ο γνωστός καρδιολόγος που συνελήφθη χθες από την αστυνομία, μέσα στο 409 νοσοκομείο κατηγορούμενος για δωροδοκία.  Η αστυνομία τον συνέλαβε καθώς πάνω του βρέθηκε προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο φέρεται να απαίτησε προκειμένου να εξετάσει ηλικιωμένη, όπως καταγγέλει ο γιος της.

Ο γιατρός, όπως γράφει η "Πελοπόννησος" υπόστήριξε στους αστυνομικούς ότι, ο ίδιος δεν ζήτησε χρήματα αλλά εκείνοι του τα έδωσαν.

21:52 Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. με την οποία επιβεβαιώνει τη σύλληψη του 65χρονου γιατρού κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας με την κατηγορία της δωροδοκίας. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθη σήμερα (5-9-2012) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 65 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία.

Ειδικότερα, ο 65χρονος ο οποίος είναι ιατρός κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, προκειμένου εξετάσει 90χρονη ημεδαπή, απαίτησε συμφωνά με καταγγελία του γιού της, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο αφού προσημειώθηκε, βρέθηκε από αστυνομικούς στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

15.49: Ο μεγαλογιατρός, καρδιολόγος, είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη της πόλης και με άλλη πολύκροτη υπόθεση στο παρελθόν. Είναι ιδιαίτερως γνωστός στα κοσμικά στέκια και με υπολογίσιμη οικονομική επιφάνεια.

14.14: Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο γιατρός της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου που συνελήφθη αντιμετωπίζει κατηγορίες για χρηματισμό - αφού τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω του είχαν προσημειωθεί απο την Ασφαλεια Πάτρας σε συνεννόηση με τους συγγενείς ασθενούς - αλλά ενδεχομένως και για διακίνηση μαύρου χρήματος.

13.28 Με το σταγονόμετρο δίνεται η ενημέρωση για την υπόθεση σύλληψης γνωστού γιατρού της Πάτρας απο την ΕΛ.ΑΣ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι η σύλληψή του ήρθε μετά απο καταγγελία συγγενών ασθενούς οτι ο γιατρός  ζήτησε χρήματα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του ανθρώπου τους.

Αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία.

13.13 Μια υπόθεση που αναμένεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας εξελίσσεται απο το πρωί σε δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας. Οι πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr θέλουν γνωστό γιατρό της πόλης, καρδιολόγο, να συλλαμβάνεται εντός του 409 πρώην στρατιωτικού νοσοκομείου Πατρών στο οποίο υπηρετεί και να οδηγείται απο αστυνομικούς με πολιτική περιβολή εκτός του γραφείου του σιδεροδέσμιος!

Είναι χαρακτηριστικό οτι ο γιατρός με χειροπέδες στα χέρια διέσχισε συνοδεία των αστυνομικών τους διαδρόμους του νοσοκομείου μέχρι να βγει στο προαύλιο και να επιβιβαστεί στο υπηρεσιακό όχημα, όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση και για τους λόγους που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού γιατρού σε λίγο...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις