Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Μαύρες σημαίες και πανό στα Αστυνομικά Τμήματα - Παράσταση διαμαρτυρίας απο το Εργατικό Κέντρο στην Α.Δ. Αχαϊας

Δυτική Ελλάδα: Μαύρες σημαίες και πανό σ...

Δυναμικές κινητοποιήσεις για τις μισθολογικές περικοπές

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν με δυναμικές κινητοποιήσεις από την πολιτεία την αξιοπρεπή διαβίωση τους χωρίς αυτές να έχουν επιπτώσεις εμφανίζονται οι αστυνομικοί της περιοχής αλλά και της χώρας. Στη διάρκεια της χθεσινής γενικής τους συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο εργατικό κέντρο της Πάτρας οι αστυνομικοί της περιοχής αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια σειρά δυναμικών δράσεων όπως η ανάρτηση μαύρων σημαιών και πανό στις αστυνομικές διευθύνσεις της περιφέρειας και στα αστυνομικά τμήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις περικοπές στα μισθολογικά τους.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε στον AeraFm ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ακαρνανίας κ. Δημήτρης Ρούσσης, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου το πρωί θα πραγματοποιηθεί έξω από το αστυνομικό μέγαρο Ακαρνανίας συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης των αστυνομικών.

Στο μεταξύ το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας συμπαρατάσσεται και συμπαραστέκεται στα αιτήματα και στο δίκαιο αγώνα των Σωμάτων Ασφαλείας. Όπως όλοι οι εργαζόμενοι, έτσι και των Σωμάτων Ασφαλείας αντιμετωπίζουν θέμα επιβίωσης. Τα λειτουργικά προβλήματα και οι περικοπές εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας άκουσε προσεκτικά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, στο ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Κ.Πάτρας, καθώς και όταν μετά την ολοκλήρωσή του το επισκέφθηκαν.

Τη Δευτέρα 17/09/2012, στις 8:00 το πρωί, θα υπάρχει αντιπροσωπεία του Ε.Κ.Πάτρας μπροστά στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, προς ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις