Η αθλήτρια των 400μ. της Παναχαïκής μιλά για την καριέρα της
Η Νάνσυ Παναγοπούλου αν και κάποια στιγμή σκέφτηκε να σταματήσει την ενασχόλησή της με τον στίβο, η παρότρυνση των γονιών της και ειδικά του πατέρα της, της άλλαξαν γνώμη και πλέον η νεαρή αθλήτρια της Παναχαϊκής γεύεται συνεχώς τη χαρά της επιτυχίας.
Μόνιμη κάτοικος των βάθρων σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις είτε με την "κοκκινόμαυρη" φανέλα, είτε με το εθνόσημο η νεαρή δρομέας χαίρεται την κάθε στιγμή, αφού αυτή είναι και επί της ουσίας η ανταμοιβή των κόπων της.
Η αυτοσυγκέντρωση πριν τον αγώνα είναι απαραίτητη

Η αυτοσυγκέντρωση πριν τον αγώνα είναι απαραίτητη
Όταν ανεβαίνεις στο βάθρο θεωρείς ότι ανταμείβονται οι κόποι σου;
Σίγουρα δεν υπάρχει κάποια άλλο κέρδος από αυτό που κάνω. Εκείνη την ώρα λέω ότι άξιζε τον κόπο τελικά.
Πόσο εύκολο είναι να κάνεις πρωταθλητισμό στην Πάτρα;
Δυστυχώς δεν είναι καλές οι συνθήκες έχουμε πολλές ελλείψεις αλλά εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο μόνοι μας, η Πολιτεία είναι απούσα.
Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;
Αρχικά ήταν να μπω στην Εθνική και αυτό έγινε. Τώρα θέλω να φτάσω σε ένα ψηλό επίπεδο στο οποίο θα είμαι εγώ ευτυχισμένη και πραγματικά θέλω να πάω σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να συμμετάσχω και ας βγω τελευταία δεν με νοιάζει μου αρκεί η συμμετοχή, όπως και σε άλλες κορυφαίες διοργανώσεις.
Άλλη μία απονομή για τη νεαρή αθλήτρια

Άλλη μία απονομή για τη νεαρή αθλήτρια
Πως συνδυάζεις σχολείο και αθλητισμό;
Είναι πολύ δύσκολο φέτος να σκεφτείτε πάω φροντιστήριο με τα ρούχα της προπόνησης για να τα προλάβω και τα δύο. Ωστόσο εγώ το διάλεξα δεν με κουράζει μου αρέσει. Μου αρέσει που είναι έτσι το πρόγραμμά μου.
Τι μπορεί να σε επηρεάσει σε μία κούρσα;
Με επηρεάζει να έχουν τρέξει πριν από μένα γιατί αν κάτι γίνει το σκέφτομαι. Επίσης αν δεν είναι καλό το γήπεδο δεν έχει καλό ταρτάν να τρέξω. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά γήπεδα με καλό ταρτάν. Αυτά με επηρεάζουν αρνητικά, θετικά ωστόσο με επηρεάζει και το να τρέξει μία κοπέλα καλύτερα από μένα σε προηγούμενη κούρσα.
Ποια θεωρείς καλύτερη στιγμή στην καριέρα σου;
Όταν μπήκα στην Εθνική ομάδα και σε αγώνες στην Κύπρο πήρα τη δεύτερη θέση και την πρώτη στην σκυτάλη. Είχα ανατριχιάσει και μετά στο πανελλήνιο στις Σέρρες όπου θέλαμε πολύ να μπούμε στην τριάδα και βγήκαμε δεύτερες.

Χειρότερη;
Στη Λάρισα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου έχασα το χάλκινο για πέντε δεύτερα, ενώ μπορούσα δεν το πήρα.
Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σκέφτεσαι;
Όταν τρέχω σκέφτομαι τα πάντα ειδικά στην τελική ευθεία όπου πρέπει να με ενθαρρύνω για να τα δώσω όλα και να κερδίσω.
Έχεις κάποια αθλήτρια για πρότυπο;
Την Αμερικανίδα Άλιζον Φέλιξ και την προπονήτριά μου την Αλέκα Σιούλη.
Προτιμάς καθαρό αθλητισμό ή θέαμα;
Το καθαρό αθλητισμό να φτάσω μέχρι εκεί που μπορώ από μόνη μου. Θέλω το ρεκόρ με την αξία μου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr