Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εξαιτίας απροσεξίας η φωτιά στο ξενοδοχείο "Αστέρας" - Κάηκε το δωμάτιο της Βασιλικής Μεντζελοπούλου- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Πάτρα: Εξαιτίας απροσεξίας η φωτιά στο ξ...

Στο σημείο έσπευσαν εξ' αρχής ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

19.40 Τα δύο δωμάτια όπου διέμενε η χήρα του  Θεόδωρου Μεντζελόπουλου Βασιλική, είναι αυτά που πήραν φωτιά στον Αστέρα, ενώ εκτιμάται ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανότατα  από ανθρώπινο λάθος, ή απροσεξία. Μεταξύ των αντικειμένων που κάηκαν  ήταν και προσωπικά είδη και το αρχείο του  Θεόδωρου Μεντζελόπουλου.

12:43 Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά στο ξενοδοχείο Αστέρας στην Πάτρα διερευνά η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η Πυροσβεστική εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησαν οι φλόγες υπήρξε ολική καταστροφή γεγονός που δε βοηθάει τις έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά, εξ' αιτίας των καπνών, εγκλωβίστηκαν δύο άτομα μέσα στο δωμάτιο τα οποία όμως απεγκλώβισαν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι πυροσβέστες.

11.14: Εννιά οχήματα της Πυροσβεστικής και 27 άνδρες έφτασαν στο ξενοδοχείο λίγα λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε η Υπηρεσία. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο. Θα διερευνηθούν τα αίτια που την προκάλεσαν.

10.56: Η φωτιά τίθεται υπό έλεγχο χωρίς να επεκταθεί, όπως αναφέρουν νεώτερες πληροφορίες.

10.42: Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δωμάτιο που βλέπει προς την πλευρά της Όθωνος Αμαλίας. Καπνοί βγαίνουν και από τα πλαϊνά του κτιρίου.

10.32: Επτά οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο. Μέσα στο κτίριο εξακολουθούν να βρίσκονται άτομα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματισμό. Στην οροφή του κτιρίου πριν μερικά λεπτά βρίσκονταν ορισμένα μέλη του προσωπικού. Πυκνοί καπνοί στο κέντρο της πόλης.

10.22: Η φωτιά έχει εκδηλωθεί στον τελευταίο όροφο. Στο σημείο βρίσκεται συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος.

10.12: Πυκνοί καπνοί βγαίνουν από το κτίριο. Ήδη βρίσκονται εκεί πυροσβέστες.

10.05: Φωτιά πριν από λίγο σε κτίριο στην Αγίου Ανδρέου. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για το ξενοδοχείο "Αστέρας" των αδελφών Μεντζελόπουλου.

Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Νεωτερα σε λίγο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις