Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Φωτιά στην Αττική
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοβαρά προβλήματα από την πρωινή νεροποντή - Πλημμύρισαν υπόγεια, δεκάδες κλήσεις στην Πυροσβεστική

Πάτρα: Σοβαρά προβλήματα από την πρωινή ...

Από Ψαροφάι, Εγλυκάδα και άλλες περιοχές

09.45 Νέες κλήσεις για πλημμύρες εξακολουθεί να δέχεται η πυροσβεστική υπηρεσία της Πάτρας, ενώ η βροχόπτωση συνεχίζεται. Σε τρεις περιπτώσεις έχει κληθεί να επέμβει αυτή την ώρα η Πυροσβεστική. Πρόκειται για περιστατικά πλημμύρας σε υπόγεια σπιτιών. Μία στην Έξω Αγυιά και δύο στα Ζαρουχλαίικα.

08.45 Έφραξαν φρεάτια από τη νέα καταιγίδα που πλήττει από νωρίς το πρωί την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr βουλωμένα είναι τα φρεάτια στη συμβολή των οδών Ιεροθέου και Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα. Επίσης, εκτός λειτουργίας τέθηκαν πριν από λίγο τα φανάρια στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ακτή Δυμαίων.

07.40 Πάνω από δέκα κλήσεις δέχτηκε από τις 6 περίπου το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα, η πυροσβεστική υπηρεσία της Πάτρας για άντληση υδάτων από σπίτια σε περιοχές όπως η Αγυιά, το Ψαροφάι, η Εγλυκάδα, ο Άγιος Γεώργιος Λάγγουρα.

Δέχτηκε επίσης και δύο κλήσεις από την Κάτω Αχαΐα και μία για κοπή δέντρου στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Με ισχυρή καταιγίδα ξύπνησε η Πάτρα και η ευρύτερη περιοχή γύρω στις 6 το πρωί. Η βροχόπτωση είναι ιδιαίτερα έντονη κατά διαστήματα.

Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν τα προβλήματα. Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί μέχρι αυτή την ώρα τουλάχιστον δέκα κλήσεις για άντληση υδάτων από περιοχές, όπως το Ψαροφάι, η Εγλυκάδα , τα Δεμένικα , η Οβρυά και αλλού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις