Παραμονή Χριστουγέννων στις 10 το βράδυ!
Welcome
Atelier Brut
Ποικιλία από ατομικά ψωμάκια
και κριτσίνια
Dip από αγιολί δυόσμου
Σούπα
Σούπα γλυκιάς κολοκύθας
με quenelle από τυρί ρικότα,
καβουρδισμένα φουντούκια και μέλι
Ορεκτικό
Ριζότο από άγρια μανιτάρια Shitake,
Porcini, Portobello και λευκή τρούφα
ή
Carpaccio μόσχου με mousse
από λευκά τυριά
και δροσερή pesto βασιλικού
Σαλάτα
Ανάμεικτη με σταμναγκάθι, σπανάκι,
γαλλική σαλάτα, lollo rosso, ρόδι,
τοματίνι Σαντορίνης,
καπνιστό κοτόπουλο
και vinaigrette μαύρης ζάχαρης
Κυρίως
Γαλλικό φιλέτο μόσχου
με mousse Café de Paris
από κάστανο και espresso,
μαρμελάδα τομάτας
και πουρέ από πατάτες Νέας Γης
ή
Φιλέτο γαλοπούλας σε κρούστα
από φυστίκια Αιγίνης,
γεμιστό με χαλούμι Κύπρου,
sauce από cranberry
και πατάτες noisettes
Επιδόρπιο
Χιονισμένη Black Forest
με αγριοκέρασο
Κρασί
Νασιάκου Μαντινεία λευκό
ή
Σεμέλη Νεμέα Reserve κόκκινο
*Φιάλη ανά 4 άτομα
Μενού κατ’ άτομο
35 ευρώ
Executive Chef Στάθης Κόκκαλης
Ρήγα Φεραίου 147, Πάτρα
2610 221113
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr