Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Νικηφόρος θα εμφανιστεί live στην Καρναβαλική Πάτρα, σε γνωστό καφέ μπαρ

O Νικηφόρος θα εμφανιστεί live στην Καρν...

Αυτήν την Πέμπτη 27/2/2014

Την Πάτρα την θυμάται και την αγαπά από την περίοδο που φοιτούσε εδώ στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο λόγος για τον γοητευτικό λαικό τραγουδιστή Νικηφόρο, ο οποίος δυόμιση περίπου μήνες μετά την τελευταία του μουσική εμφάνιση στην Πάτρα, ξαναέρχεται αυτή τη φορά την τελευταία Πέμπτη της αποκριάς 27 Φεβρουαρίου 2014 για ένα μοναδικό live σε γνωστό καφέ μπαρ στο κέντρο της Πάτρας.

Η προηγούμενη φορά που ο Νικηφόρος ήταν στα μέρη μας ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2013. Ο Νικηφόρος αναδείχθηκε και έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από μερικά χρόνια μέσα από το μουσικό ριάλιτι X Factor 2 του ΑΝΤ1. Φέτος εμφανίζεται στην Αθήνα, στο «Φωταέριο» μαζί με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Μαζωνάκη.

O Νικηφόρος Βυθούλκας έχει γεννηθεί τον Μάιο του 1988 και μοίρασε τα παιδικά του χρόνια ανάμεσα στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντίστοιχα.

Το «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010, που ήταν μια υπέροχη δυναμική μπαλάντα που αγαπήθηκε και ξεχώρισε. «Υποσχέσου» ήταν και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010, από το οποίο ξεχώρισαν ραδιοφωνικά τα singles «Σε ένα φιλί σου» και «Μια ματιά».

Άλλες του επιτυχίες είναι τα κομμάτια «Μη μου λες πως μ’ αγαπάς», «Τρελός» και βέβαια το «Φτάνω στο Θεό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight