Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θέλεις να εργαστείς στην Φινλανδία; Ζητείται κατ' οίκον νοσηλευτικό προσωπικό

Πάτρα: Θέλεις να εργαστείς στην Φινλανδί...

Τα προσόντα και ο μισθός

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία Validia Ηousing Services επιστημαίνονται τα παρακάτω: "Η Validia Ηousing Services είναι μια εταιρεία με 1500 εργαζόμενους και 39 χώρους εξυπηρέτησης σε 24 διαφορετικές τοποθεσίες στη Φινλανδία. Προσφέρουμε υπηρεσίες υποβοηθούμενης διαβίωσης και οικιακής φροντίδας για άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένους.

Στους χώρους εξυπηρέτησης της Validia παρέχουμε στους πελάτες μας αποκλειστικά διαμερίσματα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται ιδρυματική φροντίδα: οι αποφάσεις των ενοίκων είναι πάντα σεβαστές από το προσωπικό μας. Οι πελάτες μας είναι 18-80 χρονών. Διατηρούμε επίσης μια μικρή μονάδα για παιδιά (άνω των 7 ετών) και εφήβους.

Υποστηρίζουμε φροντίδα ατόμων με αναπηρίες συμπεριλαμβανομένων:

• βλάβη νωτιαίου μυελού, νευρολογικές ασθένειες (MS, ALS, επιληψία), εγκεφαλική παράλυση, εκ γενετής μυϊκές ασθένειες όπως σύνδρομο Duchene, εγκεφαλικές βλάβες και άνοια. Υποστηρίζονται επίσης άτομα με ψυχικές διαταραχές ή προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοόλ . Σχεδόν όλοι οι πελάτες μας έχουν βοηθητικό εξοπλισμό όπως ηλεκτρικά χειριζόμενα αναπηρικά καθίσματα, αναπηρικοί ανελκυστήρες , συσκευές επικοινωνίας , συστήματα επικοινωνίας με το περιβάλλον.

Το προσωπικό της Validia υποστηρίζει ενεργά τους πελάτες μας στις καθημερινές δραστηριότητες τους όπως:

•χρήση αναπηρικής καρέκλας , μετακίνηση προς κρεβάτι, τουαλέτα

•βοήθεια στην προσωπική υγιεινή, ντους

•βοήθεια στην ένδυση

•βοήθεια στη λήψη φαρμακευτικής αγωγής, ενέσεων και σκευασμάτων

•βοήθεια στη διατροφή (βασικό μαγείρεμα, βοήθεια με το φαγητό ή παρεντερική διατροφή)

•φροντίδα πληγών/τραυμάτων, χρήση καθετήρα, φροντίδα κολοστομίας και ουροστομίας

H Validia επιθυμεί να προσλάβει 15 νοσηλευτές/νοσηλεύτριες για να εργαστούν ως κατ' οίκον νοσηλευτές/φροντιστές

Απαιτήσεις:

• απόφοιτοι σχετικής σχολής (νοσηλευτικής) με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

• προθυμία και δέσμευση μελέτης για την εκμάθηση της φινλανδικής γλώσσας

• ενδιαφέρον να δουλέψουν με άτομα με ειδικές ανάγκες και ηλικιωμένους

Για τους πελάτες μας χρησιμοποιούμε πληροφοριακά συστήματα και Συστήματα (ERP), γι 'αυτό απαιτείται πολύ καλή γνώση χρήσης υπολογιστή σε καθημερινή βάση.

Προσφέρουμε μηνιαίο μισθό 1900-2200€ (προ φόρων), ανάλογα με την εργασιακή εμπειρία. Επίσης παρέχουμε αποζημίωση για την εργασία απογευματινής και βραδινής βάρδιας, Σαββάτου/Κυριακής και αργιών.

Η σύμβαση εργασίας για την κάθε θέση είναι μόνιμη, ωστόσο περιλαμβάνει δοκιμαστική περίοδο των τεσσάρων (4) μηνών κατά την οποία θα αξιολογηθεί η καταλληλότητα των υποψηφίων για την θέση εργασίας καθώς και η επάρκεια στη φινλανδική γλώσσα.

Το απαιτούμενο επίπεδο για τη γλώσσα είναι Β1 - Β2 (κατανόηση προφορικού λόγου, άνετη επικοινωνία με τους ασθενείς, ανάγνωση και κατανόηση φινλανδικού κειμένου, γραφή σαφούς και λεπτομερούς κειμένου.

Η σύμβαση εργασίας θα λήξει εάν η δοκιμαστική περίοδος δεν είναι επιτυχής.

Παρέχονται επίσης δωρεάν εντατικά μαθήματα Φινλανδικής γλώσσας που θα ξεκινήσουν στην Ελλάδα και υποστήριξη στην εύρεση κατοικίας στη Φινλανδία . Οι πιθανές περιοχές εργασίας είναι οι πόλεις: Ελσίνκι, Hämeenlinna, Τάμπερε και Τούρκου.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες & αιτήσεις μέχρι τις 20 Ιουνίου 2014, στο 2610321687, 6970292266, πρωινές ώρες (10:00 – 14:00).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις