Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Φωτιά στην Αττική
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου

Πάτρα: Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η Γε...

Ελλείψει απαρτίας

13.35: Αναβλήθηκε, ελλείψει απαρτίας, για την προσεχή Παρασκευή, η Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας.

Νωρίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να περιμένει την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων όλης της χώρας αναφορικά με την προοπτική κινητοποιήσεων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Κινητοποιήσεις αποφασίζουν σήμερα οι δικηγόροι της Πάτρας με αφορμή μια σειρά ζητημάτων (Αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, φορολογικά κ.α.).

Στις 11.30 συνεδρίασε, σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου υπό την προεδρία του Νίκου Παπάκου και στις 12.30 μετά το μεσημέρι συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου για την λήψη αποφάσεων.

Στην πρόσκληση της Συνέλευσης αναφέρεται:

"Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση,  η οποία θα γίνει την Τρίτη  8 Ιουλίου 2014 και ώρα 12:30 μ. μ. στην αίθουσα διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών (Φιλοποίμενος 24, γ΄όροφος), με θέματα:

•    Ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές του υπό ψήφιση Σχεδίου Νόμου «Ρυθμίσεις Ποινικού και Σωφρονιστικού Δικαίου και άλλες διατάξεις» και του Σχεδίου Νόμου του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

•     Λήψη  απόφασης για κινητοποιήσεις".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις