Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλειάδα γνωστών ηθοποιών στην παράσταση "Οίκος Ευγηρίας, Η Ευτυχισμένη Δύσις" που έρχεται στο Πάνθεον

Πλειάδα γνωστών ηθοποιών στην παράσταση ...

Πρωταγωνιστούν η Μαρία Ιωαννίδου, ο Ανέστης Βλάχος, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, κ.α.

Μία θεατρική παράσταση με 16 συνολικά ηθοποιούς και ένα έργο με δραματικά όσο και σατιρικά στοιχεία, το οποίο αξίζει να σημειωθεί πως είχε πρωτοανέβει πριν από 31 χρόνια στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στην κεντρική σκηνή της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Νικηφόρο Νανέρη, την Δήμητρα Χατούπη, τον Νίκο Κολοβό, κ.α., ξαναπαρουσιάστηκε την περσινή και φετινή χειμερινή θεατρική περίοδο στην Αθήνα, με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο λόγος για το έργο «Οίκος Ευγηρίας, Η Ευτυχισμένη Δύσις» του Μανόλη Κορρέ που ανέβηκε από την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στο θέατρο – πολυχώρος πολιτισμού Μπρόντγουαιη, στην οδό Αγίου Μελετίου σε σκηνοθεσία του ηθοποιού, σκηνοθέτη και θεατρικού επιχειρηματία Βασίλη Πλατάκη.

Η σατιρική παράσταση «Οίκος ευγηρίας: η ευτυχισμένη δύσις» του Μανόλη Κορρέ από το θέατρο Μπρόντγουαιη, κινείται σε δύο βασικά επίπεδα, στο επίπεδο της πραγματικότητας του μικρόκοσμου ενός γηροκομείου (με τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων του) και στο επίπεδο της αποτύπωσης αυτής της πραγματικότητας από την τηλεόραση, όπως έχει γράψει το culturenow.gr.

Ο «Οίκος ευγηρίας» διακωμωδεί τις απαράδεκτες συνθήκες λειτουργίας αυτών των ιδρυμάτων και συνάμα την ψευτιά και υποκρισία της τηλεόρασης. Παρακολουθώντας την παράσταση όπως έχει γραφτεί, γελάς, δακρύζεις, αγανακτείς.

Πρωταγωνιστούν στην αστεία και νοσταλγική συνάμα παράσταση που θα έρθει στην Πάτρα, στο θέατρο Πάνθεον στην Γούναρη και Κανακάρη, πολλοί γνωστοί και καλοί ηθοποιοί.

Με αλφαβητική σειρά παίζουν οι:

Ανέστης Βλάχος –Μανόλης Δεστούνης - Σπύρος Θεοδόσης - Μαρία Ιωαννίδου - Δημήτρης Καϊκής - Τρύφων Καρατζάς - Γιώργος Μάζης - Αθηνά Μαυρομάτη - Μαρία Πανουτσοπούλου - Τιτίκα Σαριγκούλη - Έλενα Σoλοποτιά - Καίτη Φίνου - Πάνος Χατζηκουτσέλης.

Φιλική συμμετοχή η σπουδαία και δημοφιλής πρωταγωνίστρια Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Συμμετέχει και ο Φώτης Μεταξόπουλος.

Μουσική επιμέλεια-σχεδιασμός φωτισμών-σκηνοθεσία: Βασίλης Πλατάκης.

Σκηνικό-κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης.

Χορογραφίες: Σίμων Πάτροκλος.

Τηλ. ταμείου - 2610 325778.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι ο 3ος χρόνος επιτυχίας της παράστασης.

Πρόγραμμα παραστάσεων στην Πάτρα,

Την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στις 21.00, το Σάββατο 25/4/2015 στις 18.30 και στις 21.30 και την Κυριακή 26/4/2015 μία παράσταση στις 19.30.

Τιμές εισιτηρίων.

Γενική είσοδος 16 ευρώ, φοιτητές-συνταξιούχοι-άνεργοι και μειωμένο εισιτήριο - 10 ευρώ.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture