Συνεχίζουν μια παράδοση που ξεκινάει από τον παππού τους Παναγιώτη Βαντάνα
Ο Παναγιώτης και ο Γεώργιος Τζούδας συνεχίζουν επάξια μια παράδοση πολλών χρόνων στην απόσταξη και την ποτοποίηση. Ουσιαστικά συνεχίζουν μια παράδοση που ξεκινάει από τον παππού τους Παναγιώτη Βαντάνα.
Διατηρώντας πιστά την παράδοση τριών γενεών στην διαδικασία και τις τεχνικές της ποτοποίησης με την αυστηρή επιλογή των ποιοτικότερων πρώτων υλών και με το βλέμμα στραμμένο στις τάσεις του σήμερα, η εταιρεία αναπτύσσεται διαθέτοντας τα προϊόντα της με τις άριστες συσκευασίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η ποτοποιία VANTANA ιδρύθηκε το 1904 στην Πάτρα και λειτουργούσε για χρόνια στο εμπορικό κέντρο τότε της Πάτρας, το Μαρκάτο. Πολλοί Πατρινοί και όχι μόνο γνώρισαν την παραδοσιακή ποτοποιία και γεύτηκαν τα ποτά της όπως το ούζο, το βερμούτ, το ρούμι, το μπράντυ, το τσίπουρο, τη μαυροδάφνη, τα ''γλυκόπιοτα'' και ιδιαίτερα τη τεντούρα VANTANA το φημισμένο ποτό της Πάτρας. Χαρακτηριστικό της εποχής η διακίνηση και σε ξύλινα βαρέλια, το ζύγισμα σε οκάδες και δράμια. Λειτουργώντας πλέον σε σύγχρονη μονάδα παραγωγής - απόσταξης - εμφιάλωσης, στην περιοχή Πλατανόβρυσης Πατρών που φημίζεται για το ποιοτικό νερό της, πληρώντας τις κτιριακές και μηχανολογικές προδιαγραφές και τηρώντας τους κανονισμούς και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον κλάδο των ποτών, η ποτοποιία πορεύεται με βασική φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr