Δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση
Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr από την προηγούμενη εβδομάδα κόβεται η γραμμή Πάτρα - Θεσσαλονίκη (Αεροδρόμιο Αράξου: Για που "πετάξαμε" το 2015- Οι βασιλείς, οι Ισραηλινοί και η χλιδή- Κόβεται η γραμμή για Θεσσαλονίκη παρά την αρχική αισιοδοξία).
Η είδηση επιβεβαιώθηκε στη σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας και είχε αντικείμενο τη χρήση κινητών εφαρμογών για την αξιοποίηση των τουριστικών ροών στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Την εξέλιξη αυτή έκανε επισήμως γνωστή ο αερολιμενάρχης Αράξου Γιώργος Γκουβίτσας. Η πρωτοβουλία της Astra Airlines δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να σταματήσουν στο τέλος Οκτωβρίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάθε πτήση είχε 7-20 επιβάτες.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr