Τη θέλει πίσω χωρίς... "τιμωρίες"
"Ντελίριο" στην Αμερική και παγκοσμίως με την πρεμιέρα του τρέιλερ Fifty Shades Darker αφού το ενδιαφέρον του κόσμου ξεπέρασε την περίπτωση Star Wars σημειώνοντας ένα μοναδικό ρεκόρ. Το είδαν 114 εκατομμύρια φορές σε ένα 24ωρο! Παρά τα "βατόμουρα" και τις κάκιστες κριτικές που είχε αποσπάσει το πρώτο φιλμ, η συνέχεια προμηνύεται περισσότερο "καυτή" και πειστική, αφού το τολμηρό ρομάντζο ανέλαβε να αναβαθμίσει ο σκηνοθέτης του «House of Cards», Τζέιμς Φόλεϊ.
Μετά την πρώτη πολύκροτη ταινία που τελείωσε με το ζευγάρι χωριστά, ο Κρίστιαν κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να κατακτήσει την Άνα. «Σε θέλω πίσω», της λέει. «Δεν το βλέπω να πετυχαίνει» του απαντά. Οταν η ερωτική σχέση ξεκινάει πάλι, υπάρχει η δέσμευση πως σταματούν οι τιμωρίες και τα kinky επώδυνα παιχνίδια. Για το πώς θα εξελιχθεί όμως ο φετιχιστικός έρωτας του κούκλου, σούπερ σέξι και ακόλαστου κροίσου επιχειρηματία και της ντροπαλής φοιτήτριας το κοινό θα μάθει στις 10 Φεβρουαρίου 2017, οπότε και αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική. Εμβλημα αυτή τη φορά δεν είναι η γραβάτα αλλά μια μυστηριακή βενετσιάνικη μάσκα.
Θυμίζουμε πως το πρώτο φιλμ παρά τις απογοητευτικές κριτικές για τη σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ Τζόνσον με προυπολογισμό 40 εκατομμύρια δολάρια είχε "σαρώσει" εμπορικά φτάνοντας τα 570 εκατομμύρια δολάρια σε διεθνείς εισπράξεις, πριν δυο χρόνια, με έναρξη του Αγίου Βαλεντίνου.
Λογικό λοιπόν ν’ ακολουθεί το σίκουελ του που βασίζεται στο επόμενο μπεστ σέλερ της διάσημης και πάμπλουτης πια 53χρονης βρετανίδας συγγραφέως E.L. James. Το «Πενήντα πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι - Fifty Shades Darker» θα διανεμηθεί στις ελληνικές αίθουσες (θα έρθει και στην Πάτρα) τον Φεβρουάριο του 2017 από την UIP Greece επίσης για τη γιορτή των ερωτευμένων.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν και πάλι ο 34χρονος ωραίος και γυμνασμένος Άγγλος ηθοποιός Jamie Dornan και η 27χρονη ανερχόμενη γαλανομάτα Ντακότα Τζόνσον. Η μουσική επένδυση παραμένει σταθερά μια εναλλακτική, πιο σκοτεινή και ερωτική εκδοχή του «Crazy in Love» της Beyonce, αυτή τη φορά από τον μουσικό Miguel, ενώ έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του αλλοτινού συμβόλου του σεξ Κιμ Μπάσιντζερ που παραμένει πολύ γοητευτική και είναι κάτοχος Οσκαρ.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr