Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΛΕΤΑ ΦΛΩΡΟΥ: H ΠΑΤΡΙΝΗ HAIR STYLIST ΣΤΟ L’OREAL TRENDBOOK ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΛΕΤΑ ΦΛΩΡΟΥ: H ΠΑΤΡΙΝΗ HAIR STYLIST ΣΤΟ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με … «bronde» στις σελίδες διεθνούς κολοσσού ομορφιάς

Μια σημαντική στιγμή αναγνώρισης για το Florou Excel και την γνωστή και χαρισματική hairstylist Λέτα Φλώρου εντοπίσαμε στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Madame Figaro: Η παγκοσμίου φήμης αυτοκρατορία L’ Oreal Professionel την ενέταξε στους 50 καλύτερους επαγγελματίες της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τις προτάσεις της στο Trendbook, που κυκλοφόρησε μαζί με το περιοδικό.

Η Λέτα επέλεξε να αναδείξει στo Τrendbook το «bronde»  (από τις λέξεις brown και blonde), καθώς «είναι μία τεχνική που ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά, σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις μορφές χτενισμάτων». Όπως εξήγησε στο thebestVIEW πλέον στα μαλλιά «παίζουν» δυο τρεις χρωματικοί τόνοι μαζί, ώστε η εικόνα να πλησιάζει τις γλυκές, φυσικές ανταύγειες των μαλλιών δίχως σκληρές και έντονες αντιθέσεις. Χρησιμοποιώντας προϊόντα χωρίς αμμωνία, αλλά και το smartbond, μια νέα υπηρεσία που ενδυναμώνει και προστατεύει την τρίχα κατά τη διάρκεια του ξανοίγματος, το αποτέλεσμα είναι πολύ λαμπερό και απίστευτα φυσικό.

«Τη συγκεκριμένη τεχνική την εμπνεύστηκα από τη Ζιζέλ και τη Νάταλι Πόρτμαν», λέει η Λέτα, η οποία, για φέτος το καλοκαίρι μας προτείνει φυσικά ατίθασα μαλλιά, πλεξίδες και wet look.

*Θυμίζουμε πως η δραστήρια συμπολίτισσα hairstylist βρίσκεται επαγγελματικά στις επάλξεις εδώ και δυόμισι δεκαετίες, δίχως να σταματάει ποτέ να ενημερώνεται και να εξειδικεύεται στις διεθνείς τάσεις και τεχνικές του κλάδου της, με ταξίδια εντός κι εκτός συνόρων για σεμινάρια, επιδείξεις και εκθέσεις. Εχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς και φωτογραφίσεις, ενώ θεωρείται expert σε καθετί νεωτεριστικό και πρωτοποριακό για τη φροντίδα και τον καλλωπισμό των μαλλιών. Πολλές γνωστές πατρινές κάθε ηλικίας την εμπιστεύονται χρόνια, εκτιμώντας το υψηλό επίπεδο της δουλειάς της, την ιδιαίτερη αισθητική και το team των συνεργατών της.

Το Hair Salon Florou Excel βρίσκεται Καραισκάκη και Μιαούλη 80.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View