Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δεικτικά σχόλια Κούγια κατά της επιτροπής του Δήμου - Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξή του

Πάτρα: Δεικτικά σχόλια Κούγια κατά της ε...
Ξανάλατος Νίκος

Πιστεύει πως ο Δήμος θέλει να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ

«Λάβρος» κατά των προσώπων που αποτελούν την διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκης και δεικτικός κατά των μελών της επιτροπής του Δήμου, εμφανίστηκε σήμερα σε συνέντευξη του στον MAX FM ο Αλέξης Κούγιας. Ο κ.  Κουγιας σχολίασε την χθεσινή πορεία οπαδών και φίλων της Παναχαϊκης και τα συνθήματα που του ζητούσαν να πουλήσει τις μετοχές του και να φύγει, ενώ φάνηκε πως περιμένει πρόταση της επιτροπής του Δήμου την οποία χαρακτήρισε ως  μεσάζοντα, ώστε ο Δήμος αφού πληρώσει στον ίδιο ένα τίμημα, να αγοράσει το πακέτο μετοχών της ομάδας, μιμούμενος το εγχείρημα του Δήμου Ηρακλείου με την ομάδα του ΟΦΗ.

Κατά την συνέντευξή του ο Πρόεδρος της Παναχαϊκής, έκανε εκ νέου ένα μικρό απολογισμό των οικονομικών πεπραγμένων του, αλλά κατηγόρησε και πάλι μέλη του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Παναχαϊκης, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την επιλογή Δημαρά να τους συμπεριλάβει στην επιτροπή και έκανε απολογισμό λαθών, τα οποία έκανε στην μέχρι τώρα πορεία του, από την ημέρα που σκέφτηκε να αποκτήσει την Παναχαικη μέχρι σήμερα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακούγεται να λέει ότι θα μπορούσε να μην είχε αγοράσει την ομάδα, εάν γνώριζε πρόσωπα και τις καταστάσεις που θα προέκυπταν, από την συνεργασία του μαζί τους.

Τέλος ενδιαφέρον έχει και η απάντηση στο ερώτημα, εάν εφ όσον αποχωρήσει από την ομάδα, θα συνέχιζε να ασχολειται με το ποδόσφαιρο από την θέση του προέδρου μιας άλλης ΠΑΕ.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Αλέξη Κούγια στον MAX FM

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις