Xθες το τελικός στο Μπόντρουμ
Η αγωνία ανέβηκε στα ύψη τόσο για τον κόσμο που βρισκόταν στο Μπόντρουμ, όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν με αγωνία. Μετά από πέντε μήνες επιβίωσης κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τραυματισμούς, πείνα και απαιτητικά αγωνίσματα ο μεγάλος νικητής του Survivor, που κέρδισε τα 100.000 ευρώ είναι, η Κατερίνα Δαλάκα.
«Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της Survivor της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα», είπε στην ανακοίνωση του ο Σάκης Τανιμανίδης.
Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, που ανυπομονούσε να ακούσει το όνομα της νικητήριας, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr