Δείτε τη συνταγή
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει παραδοσιακό κανταΐφι. Δείτε τι θα χρειαστείτε καθώς και την εκτέλεση.
Υλικά: 500 γρ. φύλλο κανταΐφι, 1 κ.σ. κανέλα, φλούδα από ένα πορτοκάλι, 1 κιλό ζάχαρη, 1 λίτρο νερό, 2 ξυλάκια κανέλας, 23 γαρύφαλλα, 6-7 σταγόνες λεμόνι, 200 γρ. φρέσκο βούτυρο (τύπου Κέρκυρας).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr